Beleef het erf van Hoeve Ravenstein!

Goed nieuws, tussen mei en december is Hoeve Ravenstein in Baarn op de 1e zondag van de maand open! De boerderijwinkel is dan geopend en er is dan van alles te beleven op de boerderij.

Kinderactiviteiten
Op het erf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten te vinden. In de hooitas kunnen kinderen tegen een kleine betaling schilderen en een mooi knutselwerk maken. De overige activiteiten zijn gratis. In de moestuin kun je zien en leren hoe velen soorten groentes, kruiden en bloemen groeien. De runderen zijn in de diervriendelijke potstal en op de landerijen rondom het erf te zien. En voor de kinderen is er een leuke speurtocht te ondernemen en zijn er verschillende dierenweides op het erf, hiermee ontdekken ze alle bijzondere plekken op de boerderij!

Hoeve Ravenstein Baarn kindvriendelijk food dieren boerderij

Boerenmarkt
Op het erf vind je diverse marktkramen gevuld met biologische, glutenvrije en streekproducten. De producenten van Hoeve Ravenstein vertellen graag meer over de herkomst van deze bijzondere (streek)producten en laten je graag proeven.

Boodschappen doen in de Boerderijwinkel & Glutenvrije producten
In de voormalige koeienstal van Hoeve Ravenstein vind je nu een moderne Boerderijwinkel (beter gezegd biologische supermarkt. Je kunt hier terecht voor al je benodigde boodschappen en ook voor vragen over een dieet of gezonde leefstijl.
Ook vind je méér dan 1500 allergenenvrije producten. Denk hierbij aan gluten-, lactose-, melk-, suiker- en pindavrije producten. Buiten op het erf is er ook veel aandacht voor speciale diëten en voedselallergieën. Zo kun je in het koffielokaal genieten van dagvers gebak en lunches die 100% gluten- en lactosevrij zijn bereid en verpakt. Ook zijn er diverse kraamhouders aanwezig met een groot aanbod aan dagverse producten. Denk hierbij aan vers brood, gebak en andere allergenenvrije lekkernijen! Natuurlijk kun je in de Boerderijwinkel ook terecht voor advies en aantrekkelijke kortingsacties.

Hoeve ravenstein baarn kindvriendelijk winkel food boerderij

Koffielokaal en boerderijterras
Geniet van dagvers gebak, biologische broodjes en meer in het koffielokaal.
Alles wordt vers bereid met de biologische en streek producten uit de moestuin en uit de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein. Ook het Boerderijterras is open. Vanaf beide locaties heb je zicht over het erf en de omliggende landerijen. Heb je een voedselallergie? Er is veel dagvers lekkers verkrijgbaar wat vrij is van gluten, lactose, koemelk, geraffineerde suiker, noten etc.

hoeve ravenstein baarn boerderij food dieren kindvriendelijk

Praktische informatie
Hoeve Ravenstein is op onderstaande zondagen tussen 10.00 en 17.00 uur extra geopend!
6 mei, 3 juni, 1 juli, 5 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december, 23 december en 30 december

Kom je ook gezellig een keer langs?

www.hoeveravenstein.nl, Ravensteinselaan 3, Baarn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *