Workshops en activiteiten tijdens Babyboekenfestival

Ga zondag 24 juni met je kleintje naar dit vrolijke festival in Bibliotheek Utrecht waar de vijf leukste babyboekjes van dit moment centraal staan! Met al die mooie verhalen kun je aan de slag. Ontdekken, voelen, ruiken, dansen en bewegen.

Tijdens het festival zijn er 5 verschillende workshops die je met je baby of dreumes kunt volgen. Alle workshops worden meerdere keren gegeven. Stel dus je eigen festivalprogramma samen! Ook zijn er doorlopende activiteiten en kun je bijvoorbeeld samen met je kindje op de foto.

babyboekenfestival utrecht centrale bibliotheek utrecht kindvriendelijk

Workshop Draag en Dans
Ga dansen met je baby in een draagdoek of draagzak op verschillende ritmes!

Workshop van Mina Muziektheater
Tijdens dit interactieve muziekconcert wordt je baby of dreumes muzikaal geprikkeld en kunnen jullie samen luisteren naar het boekje Beestje, waar ben je.

Workshop muzikale verhaaltjes
Onder leiding van muziekdocent Helga Huisjes ga je samen met je kindje het boekje Piep Piep met Fiep beleven met instrumenten, liedjes, versjes en bewegingen.

Workshop van kindertheater Spring
In deze theaterworkshop gebaseerd op het schuifboekje De boerderij ga je samen met je kindje zingen, voelen, kijken, ruiken en bewegen!

Workshop Kris Kras Atelier
Kom knisperen, kom voelen, kom graaien, kom woelen. Je baby of Dreumes kan op ontdekkingstocht en zelf sporen maken.

Het babyboekenfestival vindt plaats op 24 juni 2018, van 10:00 tot 12:00 uur in de Centrale Bibliotheek aan de Oudegracht 167 in Utrecht.

Reserveer snel je kaartjes via www.bibliotheekutrecht.nl/babyboekenfestival, daar vind je ook meer informatie. Een kaartje is € 5 als je lid bent van de Bibliotheek bent en € 7,50 als je geen lid bent.

babyboekenfestival utrecht bibliotheek baby peuter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *