Winactie: kaartjes Casper en Emma bij ’t Hoogt

Deze zomervakantie kun je elke zaterdagmiddag om 15.00 uur de de film ‘Casper & Emma maken theater’, bij filmtheater ’t Hoogt gaan bekijken. De film gaat over Casper en Emma, die op de kleuterschool geld inzamelen voor arme kinderen in India. Wanneer je op zaterdag 18 augustus naar de film gaat, kun je vooraf op de foto met je knuffel terwijl je voor een echt greenscreen staat. Lijkt het je wat om met je zoon of dochter naar deze vrolijke kinderfilm te gaan? Doe mee aan de winactie, want Bier en Appelsap mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor ‘Casper en Emma maken theater’ op zaterdag 14 juli!

filmtheater 't Hoogt Casper en Emma winactie

Casper en Emma maken theater (4+)
Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen.

Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Greenscreen-fotosessie Casper en Emma op 18 augustus
Speel net als Casper en Emma samen met je knuffel theater. Versier je eigen knuffel met glitters en stap samen met Casper en Emma op het toneel. De foto wordt gemaakt voor een echt greenscreen! De foto ontvang je achteraf per mail en deelname kost €2,00. Vanaf 14.00 uur kun je op de foto en om 15.00 uur start de film. Een kaartje hiervoor is €7,00, maar met de strippenkaart kun je met z’n vijven voor 27,- euro naar de film.

Hoe doe je mee aan de winactie?
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook, like de pagina en laat bij de post over deze film een berichtje achter dat je mee wil doen. Uit alle deelnemers loten we 2 winnaars die 2 toegangskaartjes voor de film winnen op zaterdag 14 juli om 15.00 uur. Meedoen kan tot en met dinsdag 10 juli. Daarna maken we de winnaar bekend, dus houd de Facebookpagina in de gaten en doe alleen mee als je ook echt op zaterdag 14 juli naar de film kan.

casper en emma maken theater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *