Winactie: Belle en het Beest bij Museum Speelklok

In de voorjaarsvakantie van 24 februari tot en met 4 maart kan je de muzikale sprookjesvoorstelling van ‘Belle en het Beest’ in Museum Speelklok bezoeken. Een leuk uitje in Utrecht met de kinderen. Bier & Appelsap mag weer 2 x 2 kaartjes weggeven waarmee je naar deze familievoorstelling en het museum kunt!

winactie: Belle en het Beest bij Museum Speelklok

Over de voorstelling Belle en het Beest
Wanneer Belle wordt opgesloten in het kasteel van het Beest besluit ze zich niet te laten kennen. Niemand kan alleen een Beest zijn, er moet iemand anders achter verscholen gaan. Bijgestaan door een betoverde klok en een eigenwijze kandelaar gaat Belle op een muzikaal avontuur in het kasteel. Wat Belle niet weet is dat het Beest een vervloekte prins is, die de liefde moet vinden voor het muziekdoosje stopt met spelen…

De voorstelling is gebaseerd op het 18de-eeuwse sprookje en er wordt veel gebruik gemaakt van de muziekinstrumenten uit het museum.

belle en het beest voorstelling bij museum speelklok in utrecht

Vorig jaar bezocht Bier & Appelsap Belle en het Beest in Museum Speelklok. Lees hier meer over de voorstelling!

Hoe doe je mee aan de winactie?
Ga naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook, like de pagina en laat bij de post over Museum Speelklok een berichtje achter dat je meedoet. Uit alle deelnemers loten we 2 winnaars die 2 toegangskaartjes voor het museum en de voorstelling winnen. Meedoen kan tot en met 20 februari. Woensdag 21 februari maken we de winnaars bekend, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

belle en het beest voorstelling bij museum speelklok in utrecht

Algemene informatie
Van 24 februari tot en met 4 maart is de voorstelling te zien in Museum Speelklok. Doordeweeks om 14.00 uur en 15.00 uur en in het weekend alleen om 14.00 uur. De voorstelling duurt 45 minuten en is leuk voor de hele familie! Op de website van Museum Speelklok vind je meer informatie over de kaartjes, het museum en de voorstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *