Win kaartjes voor voorstelling BLAFFEN! van De Vrijstaat

Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat en Podium Hoge Woerd presenteren van vrijdag 1 t/m woensdag 6 juni de muzikale familievoorstelling BLAFFEN! Een spannende theatervoorstelling over recht en onrecht, vrijheid en gevangenschap en de moed om je stem te laten horen. Bier en Appelsap mag 2 kaartjes weggeven! Doe mee aan de winactie en maak kans op twee kaartjes op een datum naar keuze.

Waar gaat BLAFFEN! over
“Waar de Vlag wappert zijn wij honden de baas. Al is het op de Maan. Al is het op Mars.”

De jonge straathond Laika is door Boxer gerekruteerd voor het Leger van de Rode Hond. Als Laika haar uniform krijgt, is ze blij. Samen met de jonge honden en patrouillepuppies bewaakt ze vanaf nu het Hondenland tegen de wilde wolven. Zij zijn de bron van alle kwaad en moeten buiten de muur worden gehouden. Maar dan ontdekt Laika waarom haar vader is gevlucht uit Hondenland en nu tussen de wolven leeft. Wie moet Laika geloven, Boxer of Wolf? En alle andere honden? Die zullen net als het publiek moeten kiezen bij welk kamp zij willen horen. Voor wie stem jij?

blaffen voorstelling de vrijstaat leidsche rijn winactie

Wie doen er mee aan BLAFFEN! 
In de theaterproducties van De Vrijstaat werken altijd meerdere generaties samen. Daphne de Bruin (theatermaker en artistiek leider van De Vrijstaat): “Professionals met jarenlange ervaring en expertise delen hun kennis, ambacht en passie met jonge talenten. Zo maken we voorstellingen waarbij kwaliteit, talentontwikkeling en spelplezier centraal staan. In de toneelteksten komen humor en maatschappelijke thema’s samen, waardoor onze voorstellingen aantrekkelijk zijn voor jong én oud.”

Hoe doe je mee aan de winactie
Ga naar Bier en Appelsap op Facebook, like de pagina en laat bij de post over deze voorstelling een berichtje achter dat je mee wil doen. Uit alle deelnemers loten we 1 winnaar die 2 toegangskaartjes voor de voorstelling wint, op een datum naar keuze. Meedoen kan tot en met zondag 27 mei. Maandag 28 mei maken we de winnaar bekend, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

BLAFFEN! is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Op vrijdag en zaterdag zijn er voorstellingen om 19:30 uur en op zondag om 11 en 15 uur. Als je toch al zeker wil zijn van een kaartje kun je kijken op www.podiumhogewoerd.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *