Win kaartjes voor het kerstsprookje in Museum Speelklok

Bier en Appelsap heeft een fijne winactie om helemaal in de kerstsfeer te komen! We mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor toegang tot Museum Speelklok inclusief de voorstelling over het kerstsprookje De Sneeuwkoningin met muziek van Frozen.

museum speelklok voorstelling sneeuwkoningin frozen uitje kerstvakantie kerst museum utrecht kindvriendelijk

Voorstelling met liedjes van Frozen
In de kerstvakantie is Museum Speelklok helemaal in kerstsfeer! Je kunt het spannende voorleesverhaal van Gerda en de Sneeuwkoningin gaan beluisteren. Dit winterse sprookje wordt muzikaal ondersteund door allerlei magische muziekinstrumenten uit het museum met liedjes uit de film Frozen. Het kerstsprookje is een bewerking van het verhaal van Hans Cristian Andersen.

In dit verhaal gaat Gerda op zoek naar haar broertje Kai die vlak voor kerst verdwenen is. Ze vreest dat hij is meegenomen naar de sneeuwkoningin. Ze onderneemt een barre tocht naar haar ijspaleis en hoort onderweg de meest mooie liedjes. De voorstelling is de hele kerstvakantie te zien. Bovendien is er voor iedereen die in Prinsessenjurk of Prinsenpak komt een mooie poster om mee naar huis te nemen!

Museum speelklok Utrecht restaurant museumweek

Win Kaartjes!
Bier en Appelsap mag 2 x 2 toegangskaartjes voor het museum plus de muzikale kerstvertelling weggeven. Ga naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook. Laat daar een berichtje achter dat je graag meedoet aan deze winactie.
We loten 2 winnaars die allebei 2 kaartjes krijgen. De winnaars maken we bekend op Facebook. Meedoen kan t/m zondag 17 december.

Praktische informatie
De muzikale voorstelling is van 23 december tot en met 7 januari om 14.00 uur  en 15.00 uur. Toeslag op de entreeprijs is €2,-. Adviesleeftijd is vanaf 4 jaar. Het is mogelijk om van te voren te reserveren.

Op zondag 24 december en zondag 31 december sluit Museum Speelklok zijn deuren om 16.00 uur in plaats van 17.00 uur. Museum Speelklok is op maandag 25 december en maandag 1 januari gesloten.

Museum Speelklok, Steenweg 6, Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *