Win kaartjes voor Roest, een explosieve dansvoorstelling

Roest van plan d- en De Dansers is een explosieve dansvoorstelling met live muziek. Een ode aan de buitenbeentjes, voor iedereen vanaf 6 jaar. Bier en Appelsap 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze mooie voorstelling op zondag 18 maart bij Podium Hoge Woerd in de Meern. Lees dus gauw verder!

De voorstelling Roest van de plan d en de dansers
Fotocredits: Menno van der Meulen

ROEST is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale. De Dansers en plan d- slaan de handen ineen, de artistiek leiders staan met z’n drieën op de vloer. Ze zijn dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Een voorstelling om je te verwonderen, je te laten lachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.

Gelukkig is niet iedereen normaal. Gelukkig zijn er mensen raar, eigenaardig. Gelukkig kan er soms iets totaal onverwachts gebeuren… Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld, vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

De dansvoorstelling Roest van de dansers en plan d

Winactie
Wil jij met z’n tweetjes naar de voorstelling ROEST op zondag 18 maart bij Podium Hoge Woerd in de Meern?
Bier en Appelsap mag 2 x 2 kaartjes verloten! Ga naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook en laat een berichtje achter bij de post over Roest. Meedoen kan t/m woensdag 14 maart 2018 en uit alle deelnemers loten we 2 winnaars.

De dansvoorstelling Roest van plan d en de dansers

De makers/dansers over de voorstelling: “Normaal zijn lijkt tegenwoordig de maatschappelijke verwachting. Wij willen het publiek een wereld laten zien waarin er juist plek is voor het abnormale. We vinden dat niemand zich op een negatieve manier raar zou moeten voelen. Iedereen is raar, niemand is normaal. Met Roest tonen we de ruimte om af en toe de tijd stil te zetten, de (digitale) wereld buiten te houden en eigenaardigheid de vrije loop te laten. We willen kinderen inspireren hun eigen wereld te blijven bouwen. Een wereld waarin kleine of onopvallende zaken van belang zijn, waar je nieuwe dingen kunt ontdekken of nieuwe ontmoetingen te hebben. Een plek waar je met fantasie van niets iets kunt maken, of van iets, juist iets heel anders.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *