Win kaartjes voor NTjong tijdens Herfststukjes

Heb jij al plannen voor de herfstvakantie? Ga naar Herfststukjes! Een week lang de leukste jeugdtheatervoorstellingen in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Amersfoort. Planeten, schildpadden, toverspreuken en een superoma: het is allemaal te zien. In deze editie extra veel voorstellingen van NTjong, een Haags theatergezelschap dat theater maakt voor iedereen met een jong hart. Bier en Appelsap mag kaartjes weggeven voor 2 voorstellingen van NTjong. Dus doe mee en misschien zit jij straks op de eerste rij!

De onderstaande voorstellingen van NTjong zijn te zien tijdens Herfststukjes:

Klein mannetje heeft geen huis 4+ (2 kaarten te winnen voor 17 oktober in Houten)
Waar voel je je thuis? Daarover gaat deze beeldende vertelvoorstelling met korte, poëtische teksten van kinderboekenschrijvers Max Velthuijs en Marit Törnqvist. Kinderen zitten met hun neus bovenop de verteller, een minuscuul schaduwtheatertje, een papieren poppenkast vol origami-dieren en een aaibaar museum.

Klein Mannetje heeft geen huis NT Jong

Don Quichot denkt na! 6+ (2 kaarten te winnen voor 16 oktober 14.00 in Podium Hoge Woerd )
Een ridder strompelt het toneel op, met een gedeukte helm en een scheur in zijn roestige harnas. De ridder heeft gevochten. Maar met wie? En waarom? Dan vraagt de ridder zich af wie hij is en of hij wel echt bestaat. Is deze Don Quichot wel een ridder? Don Quichot denkt na!

Don Quichot NT Jong

Winactie
Wil je kans maken op kaartjes, ga dan naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook. Laat een berichtje achter bij de post over de Herfststukjes en geef aan welke voorstelling van NTjong jij graag wilt gaan zien. Uit alle deelnemers loten we 2 winnaars. Meedoen kan t/m donderdag 12 oktober. De winnaars maken we bekend via Facebook, dus houd de pagina in de gaten!

Wil je zeker zijn van kaartjes, ga dan naar www.herfststukjes.nl en reserveer alvast jouw tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *