Win kaartjes Cinekid filmfestival in ’t Hoogt

In de herfstvakantie vindt altijd het Cinekid Filmfestival in Amsterdam plaats. Maar ook in Utrecht kun je met je kind(eren) naar het festival in Filmtheater ’t Hoogt. Lees in dit artikel meer over de films die vertoond worden en hoe je mee kunt doen aan de winactie. Want Bier en Appelsap mag namelijk 2 x 2 kaartjes weggeven!

Cinekid is speciaal voor kinderen van 4 tot 14 jaar. De volgende films kun je gaan bekijken in ’t Hoogt:

Molly monster (4+)
Molly Monster wil er dolgraag bij zijn als haar nieuwe zusje of broertje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd. Maar dat gebeurt ver weg, achter de Wilde Heuvels. En hoe kan ze haar beste vriend Edison aan zijn verstand brengen dat hij niet jaloers hoeft te zijn? Zo begint Molly’s avontuurlijke reis in deze fantasierijke en vrolijke 2D-animatiefilm.

molly, hoogt, cinekid, winactie, film, utrecht, kindvriendelijk, festival, herfstvakantie, kinderen

De kleine grijze tractor en de dansende geit (5+)
In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gavin voor het eerst een zomer op het platteland. Een zomer om nooit te vergeten, met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen, een stout jong geitje en niet te vergeten de levende tractor Fergie.

hoogt, utrecht, tip, kinderen, kindvriendelijk, Filmtheater, bioscoop, Cinekid Filmfestival, kinderen, filmvoorstelling

De geheime club van soepstad (8+)
Een stadsfeest verandert in chaos als er een gevaarlijk gif verspreid wordt waardoor volwassenen zich gaan gedragen als kinderen. De 10-jarige Mari en haar vrienden hebben 48 uur om de oplossing van het raadsel te vinden. Een opwindend avontuur vol spanning, humor en verrassingen.

film, utrecht, hoogt, kindvriendelijk, herfstvakantie, Filmtheater, bioscoop, Cinekid Filmfestival, kinderen, filmvoorstelling

Smartmovies (8+)
Volg dit kindercollege en leer meer over dieren in films. Stel al je vragen en kijk daarna samen Paw: de Reddingshond. Je kunt met je bioscoopkaartje ook nog naar het Universiteitsmuseum!

PAW: de reddingshond (8+)
De jonge herdershond Paw heeft een geweldige speurneus. Samen met zijn baas schiet hij te hulp als er bij branden of andere rampen mensen gered moeten worden. Zijn grootste heldendaad verricht hij bij een aardbeving. Iedereen heeft de moed al opgegeven, maar Paw niet.

film, theater, herfstvakantie, festival, hoogt, utrecht, Filmtheater, bioscoop, Cinekid Filmfestival, kinderen, filmvoorstelling
Fotocredits: website ’t Hoogt

The invisible boy (10+)
De 13-jarige Michele is verliefd op Stella, maar zij ziet hem niet staan. Dan ontdekt hij dat een Chinees superheldenpak hem écht onzichtbaar kan maken. Zo rolt hij in een ongelooflijk avontuur met gevaarlijke tegenstanders. Zal Stella hem nu wel opmerken?

Filmtheater, bioscoop, Cinekid Filmfestival, kinderen, filmvoorstelling
Fotocredits: website ’t Hoogt

Daarnaast kun je de hele week meedoen aan diverse activiteiten:

  • Zaterdag 14 oktober 14:00 uur: Feestelijke Landelijke Opening Cinekid
  • Zondag 15 oktober 12.00-15.00 uur: Animatielab (6+)
  • Elke dag tussen 13.00-17.00 uur is er het Maak het zelf-lab (6+)

Win kaartjes!
Heb je zin gekregen in dit filmfestival? Bier en Appelsap mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor ‘De kleine grijze tractor en de dansende geit’ (5+). De film draait op maandag 16 oktober om 14.00 uur. Ga naar Bier en Appelsap Utrecht op Facebook en laat een berichtje achter bij de post over dit filmfestival. Uit alle deelnemers loten we twee winnaars. Meedoen kan t/m donderdag 5 oktober.

Kaartjes en programma
Wil je zeker zijn van een kaartje? Of wil je ook nog naar een andere film? Kaartjes kosten €7,- en zijn te koop via de website van Filmtheater ’t Hoogt. Het filmfestival is van 14-22 oktober 2017. Kijk op de website voor de tijden in het handige blokkenschema voor dit filmfestival. Ook is er een Facebook eventpagina voor Cinekid in ’t Hoogt.

Tip: met de strippenkaart voor kinderfilms kun je vijf keer naar de film voor €27,50 en dan krijg je ook nog eens een echt filmdiploma.

Filmfestival, kinderfilms, bioscoop, herfstvakantie, cinekid festival
Fotocredits: Filmtheater ’t Hoogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *