Wie zitten er achter het Bier en Appelsap Wandelboek?

Op 12 oktober wordt het 2e boek van Bier en Appelsap gelanceerd. Wie zitten er nou achter het Bier en Appelsap Wandelboek en wat zijn hun favoriete adresjes? Je leest het in dit artikel!

Idee ontstaan op de Limitische Heide
Het maken van het allereerste Bier en Appelsap Boek smaakte naar meer en daarom besloot Lisanne, oprichtster van Bier en Appelsap, dat er ook een 2e boek moest komen: “Tijdens een wandeling op de Limitische Heide in Naarden, bedacht ik me dat we onze favoriete wandeladresjes moesten gaan bundelen. Onze oudste, dochter Maxime, is inmiddels bijna 6, maar toen ze er net was, kwamen we eigenlijk niet verder dan Bunnik voor een wandeling rondom het pannenkoekenhuis. Inmiddels heb ik me er wel een beetje in verdiept en weten we de leuke plekken voor een wandeling, speeltuin in het groen en een leuke horecazaak wel te vinden”.

Met z’n tweeën
Karianne schrijft sinds het begin van Bier en Appelsap regelmatig artikelen voor de website. Haar nog grotere passie dan schrijven, is fotografie. Voor het 1e Bier en Appelsap Boek maakte zij al veel foto’s en een boek maken stond op haar verlanglijstje. Daarom bundelden Lisanne en Karianne hun krachten voor dit 2e Bier en Appelsap Boek.

Karianne Vermaas en Lisanne Davids Bier en Appelsap Wandelboek

Veel tips en favoriete adresjes in het boek
We wonen beiden in Utrecht (Dichterswijk en Lombok). En met drukke straten voor de deur en een vol schema doordeweeks, is het heerlijk om in het weekend de natuur in te gaan. Lisanne: “Met onze kids van 3 en 5 gaan we graag de natuur in. Heerlijk wandelen, kids mee op hun fietsjes en het liefst sluiten we de wandeling ook af met een warme choco of een koud biertje op het terras. Een van onze favoriete plekken, die je ook in dit boek kunt vinden, is bijvoorbeeld de Zuiderheide. Theehuis ’t Bluk is een ideaal eindpunt. Wij op het terras en de kids fijn spelen in de speeltuin”.

Karianne : “De herfst is mijn favoriete seizoen. Heerlijk om er dan op uit te gaan met onze dochter Milou van 5, die dan enthousiast takken, eikels en veertjes verzamelt. De natuur maakt ons gewoon blij. Hoeveel meer reden heb je nodig om op pad te gaan? Mijn favoriete plek voor een echte wandeling met z’n drieën is het Leersumse veld, omdat het zo veelzijdig is met bos, hei, plassen en een kabouterpad. Maar soms heb ik gewoon zin in een drankje in een groene omgeving, waarbij Milou lekker buiten kan uitrazen (afhankelijk van het weer rennen en klimmen of sleeën). Dan is Buiten in de Kuil bijvoorbeeld weer erg fijn”.

Precies op tijd voor een mooie herfstwandeling
Het Bier en Appelsap Wandelboek staat vol natuurgebieden, horeca in het groen, speeltuinen in de natuur of andere toffe plekken voor het gezin met kinderen (van peuters tot tieners). De lancering van het boek is op 12 oktober. Vanaf 13 oktober kan iedereen het boek kopen op de website van Bier en Appelsap of via de verkooppunten in de regio. Precies op tijd voor een mooie herfstwandeling. De presale start volgende week en dan ligt het boek meteen op 13 oktober op jouw deurmat!

Bier en Appelsap Wandelboek Utrecht Gooi Vechtstreek Heuvelrug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *