Vier Sinterklaas in Museum Speelklok

Ga tussen 15 november en 5 december naar Museum Speelklok en vier samen Sinterklaas tijdens de Muzikale Kinderrondleidingen! Dit kanĀ in deze periode iedere woensdag, zaterdag en zondag om 14.00 uur.

foto Fred Ernst

De Muzikale Kinderrondleiding krijgt tot aan de verjaardag van Sinterklaas een echt sinterklaastintje! Zing mee met de meest vrolijke Sinterklaasliedjes en kom helemaal in de sferen voor pakjesavond! En uiteraard staan op de verjaardag van de goedheiligman zelf alle rondleidingen in het teken van de Sint!

Een van de speelklokken, het Harfenuhr uit het Zwarte Woud, speelt ‘O, kom maar eens kijken’ en de Porter platenspeeldoos speelt ‘Daar wordt aan de deur geklopt’. Daarnaast spelen de grootste orgels uit het museum, zoals de Arabier, de Drie Pruiken en de Schuyt ook verschillende vrolijke sinterklaasliedjes. Ga jij ook meezingen en mee dansen?

museum speelklok voorstelling sneeuwkoningin frozen uitje kerstvakantie kerst museum utrecht kindvriendelijk

Maar ook de rest van het museum is de moeite waard om een kijkje te nemen. Je kan bijvoorbeeld ook een hele leuke speurtocht doen. Bier en Appelsap nam al eerder een kijkje toen het Museum net vernieuwd was, lees hier het verslag.

Museum Speelklok, Steenweg 6, Utrecht, openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *