Sportkamp van Ubuntu in de zomervakantie

Heb je kids tussen de 4 en 15 jaar die gek zijn op sporten? In week 29 en 30 organiseert Ubuntu Sport een te gek voetbalkamp op Kampong! Tijdens dit zomerse sportkamp kunnen kinderen een week lang ervaren hoe het is om heel veel plezier te maken terwijl ze zich ontwikkelen. Het programma staat vol met toffe activiteiten en de kinderen worden begeleid door zeer gedreven en goede begeleiders die met zorg gekozen zijn. Overnachten kan in het tentenkamp op het sportcomplex, maar mag natuurlijk ook thuis.

Ubuntu sportkamp voetbal zomervakantie

Ubuntu Sport gelooft dat teamsport een belangrijke manier is om kinderen lessen te leren die zij de rest van hun leven meenemen. Naast een zeer uitgebreid voetbalprogramma, gemaakt met toptrainers, zullen de kinderen tijdens het sportkamp ook in aanraking komen met andere sporten. Een brede ontwikkeling kan kinderen helpen in hun motorische ontwikkeling en afwisseling zorgt voor meer plezier. Daarnaast staat deze week bol van de andere activiteiten zoals verhalen, gamen, zwemmen en nog veel meer. 

In week 29 is het sportkamp zonder overnachting, maar in week 30 krijgen kinderen ook de kans om 4 nachten in tenten op het sportcomplex te slapen. Dat kan vanaf 10 jaar. Extra informatie over het kamp vind je op de site van Ubuntu, waar je je ook kunt aanmelden voor het kamp. Tijdens het kamp zal er een goede balans tussen pedagogische geschoolde begeleiding en sporttechnische begeleiding zijn en zal er bewaking en EHBO aanwezig zijn.

voetbal sportkamp Ubuntu Kampong Zomervakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *