Toffe activiteiten in herfstvakantie bij UCK

Het UCK (Utrechts Centrum voor de Kunsten) is deze herfst weer terug met toffe vakantieactiviteiten voor kids van 4 t/m 12 jaar. Op dinsdag 23 oktober trappen ze af met ‘de Kleine Kunstenaar’ voor de kleinsten van 4 t/m 6 jaar. De oudere kinderen van 6 t/m 8 en 9 t/m 12 jaar kunnen op de dinsdag én de donderdag losgaan met hun dans, muziek, theater, musical en/of media skills op het Domplein of op de Cultuurcampus. Het wordt ongetwijfeld een superleuke vakantiedag met een afsluitende eindvoorstelling voor de familie.

uck in de herfstvakantie uitje kindvriendelijk

Domplein
Dinsdag 23 oktober (4-6 jaar)
Op dinsdag kun je van 09.00 tot 11.00 meedoen met ‘De Kleine Kunstenaar’. Dit is dansen, muziek maken en toneelspelen. Er komen allerlei leuke dingen aan bod voor de kleine kunstenaars.

Dinsdag 23 oktober (6-8 jaar / 9-12 jaar)
Dezelfde dinsdag kunnen de oudere kinderen de keuze maken tussen Theater of Muziek. Van 09.00 tot 14.30 ga je met theater op een creatieve manier bezig met een korte voorstelling gebaseerd op een kinderboek. Speel jouw rol in een leuk verhaal en laat je meevoeren in de magie van theater. Word je graag verrast en vind je het leuk om de hele dag met muziek bezig te zijn? Dan kan je met muziekdocent Anne op muziekavontuur. Muziekspelletjes, instrumenten proberen, muzikale raadsels… samen muziek maken is een feest voor iedereen! Deze activiteiten kun je ook donderdag de 25e op de Cultuurcampus komen doen.

Donderdag 25 oktober (6-8 jaar / 9-12 jaar)
Donderdag kun je op het Domplein kiezen tussen een Media- of Dansactiviteit van 09.00 tot 14.30. Houd jij van games en lijkt het jou leuk om je eigen spel te programmeren? Leer met ‘creative coding’ op een leuke en makkelijke manier de basisbegrippen van het programmeren kennen. Liever de hele dag gevuld met dans? Met de dansactiviteit ga je pasjes repeteren, zelf dansjes maken en kostuums uitzoeken. Met aan het eind van de dag een flitsende eindvoorstelling voor de familie (waar ook een leuk filmpje van wordt gemaakt!).

uck herfstvakantie activiteiten kinderen

Cultuurcampus
Dinsdag 23 oktober (6-8 jaar / 9-12 jaar)
Op dinsdag kun je tijdens de musicalactiviteit van 09.00 tot 14.30 met z’n allen dansen, zingen en toneelspelen. De dag sluit je af met een spetterende eindshow voor de familie. Iedereen staat deze vakantiedag in de spotlight!

Donderdag 25 oktober (6-8 jaar / 9-12 jaar)
De theater- of muziekactiviteit dinsdag op het Domplein gemist? Donderdag krijg je deze kans op de Cultuurcampus!

Meedoen?
Tickets voor de ‘De Kleine Kunstenaar’ kosten €15, alle andere activiteiten kosten €40. Om mee te doen hoef je geen cursist te zijn bij het UCK of ervaring te hebben. Er wordt voor fruit en sap gezorgd, lunch moet je zelf meenemen. Tickets zijn verkrijgbaar via de UCK Ticketshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *