Toffe actie bij Little Wannahaves

Nog een paar weken en dan is het tijd voor de grote zomervakantie. Lekker spelen met water in de achtertuin, naar het strand, de speeltuin, kamperen of naar een huisje. En wat is er leuker dan nog even wat moois te shoppen voor de zomervakantie. Bij Little Wannahaves in de Zakkendragerssteeg kan dat!

little wannahaves kinderwinkel utrechtIn deze gezellige kinderzaak van Jasper en Marjolein kun je terecht voor cadeautjes voor verjaardagen, voor pasgeboren baby’s of gewoon iets leuks voor zomaar. Van mooi speelgoed, broomtrommels, rugzakken, spelletjes, boeken tot kleding. Ze hebben het allemaal!

Denk bijv. aan zo’n handige opvouwbare emmer, Salt Water Sandals, mooie UV shirts van Beach and Bandits of een tof rokje van Hugo Loves Tiki. Ook het Bier en Appelsap Boek is te koop bij Little Wannahaves en de komende week is er een hele toffe actie!

Kortingsactie
Van zaterdag 9 t/m zaterdag 16 juni krijg je 20 % korting op de gehele collectie (met uitzondering van de boeken) bij aankoop van het Bier en Appelsap Boek! In het boek vind je meer dan 100 toffe plekken, daar kom je zeker weten de zomervakantie mee door. En met de korting koop je nu voordelig je zomeroutfit voor de kids, spulletjes voor op het strand of alvast een kraamcadeautje!

Ga naar Little Wannahaves in de Zakkendragerssteeg en shop die korting (enkel in de winkel)!

www.littlewannahaves.nl, Zakkendragerssteeg 8, Utrecht

 

little wannahaves producten

  1. Salt Water Sandal
  2. Rokje Hugo Loves Tiki
  3. UV-shirt Beach and Bandits
  4. Corduroy nijntje
  5. Flexibele strandemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *