Speuren naar herfstkleuren op De Haar

Buiten speuren, binnen kleuren! We hebben weer een leuke herfstvakantietip voor je! Voor kinderen tot en met 10 jaar organiseert Kasteel de Haar komende herfstvakantie traditiegetrouw weer een spannende en leerzame kinderactiviteit. Het park van De Haar is ieder jaar in oktober gehuld in de mooiste herfstkleuren. Binnen kun je in het kasteel ook de kleurrijkste taferelen zien. Geen betere plek om de herfst te beleven dan op De Haar! Er is een nieuwe speurtocht die je van buiten naar binnen meeneemt langs de leukste plekken. Ouders kunnen hun hart voor de herfst ook ophalen met het binnen- en buitenprogramma Groene Weelde. Dit programma vertelt het verhaal over de innige relatie tussen het park en het kasteel van De Haar.

Herfstkleuren bij kasteel de haar in haarzuilens tijdens de herfstvakantie
Wat is er allemaal te doen?
Met laarzen aan op ontdekkingstocht door het doolhof, over kronkelende paadjes, bruggetjes, krakende takken en goudbruine bladeren in het park. Binnen al kijkend en luisterend door de boeiendste kamers in het kasteel. Aan de hand van een educatief en kleurrijk opdrachtenboekje kunnen kinderen zelfstandig op ontdekkingstocht. Kun jij de weg naar het doolhof vinden? Welk verhaal hoort er bij de grote oude boom? Wat was de lievelingskleur van de barones? Er zijn ook gidsen aanwezig die je van alles kunnen vertellen over de geschiedenis en over alles wat je al speurend tegenkomt in het kasteel.

Herfstkleuren bij kasteel de Haar in de herfstvakantie

Bezoekersinformatie
De kinderactiviteit ‘Kom speuren naar herfstkleuren op De Haar‘ wordt in de herfstvakantie (14 t/m 29 oktober 2017) dagelijks georganiseerd tussen 11.00 en 17.00 uur. Tickets zijn online te reserveren via www.kasteeldehaar.nl. De speurtocht is aan de kassa verkrijgbaar voor € 2,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *