Spannende speurtocht en nog veel meer in Museum Catharijneconvent

Bij Museum Catharijneconvent is altijd genoeg te doen en te zien en helemaal in de vakantie! In de herfstvakantie staat voor de kinderen het spannende thema Halloween centraal en natuurlijk doet het museum ook mee met de Culturele zondag: Alles Kids.

Halloween
Leuk! Halloween! Maar waar komt dit feest eigenlijk vandaan? Speur met de enige echte Halloween speurtocht naar de griezeligste voorwerpen van het museum en ontdek alles over rijke stinkerds, sugar skulls en oude botten. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

griezelen in catharijneconvent tijdens Culturele Zondag

Culturele Zondag: Alles Kids
Op zondag 15 oktober zijn er allerlei extra activiteiten voor kinderen. Ze kunnen dan niet alleen de griezelspeurtocht doen, maar ook een super eng masker maken of zich laten schminken.

Halloween catharijne convent utrecht kindvriendelijk herfstvakantie

Tentoonstelling: Feest! Weet wat je viert
De familietentoonstelling Feest! Weet wat je viert is een leuk en leerzaam uitje voor kinderen, ouders en grootouders. Welk feest vind jij het leukst? Je verjaardag of Kerstmis? Waarom krijgen we cadeautjes met Sinterklaas en eten we zoetigheden met het Suikerfeest? Ga op ontdekkingstocht en test je kennis over de feestdagen.

Feest Weet wat je viert Catharijneconvent

Praktische informatie
Het herfstvakantieprogramma is van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur. Maandag 16 oktober is het museum gesloten. Tijdens deze week gelden reguliere toegangsprijzen voor volwassenen en de kinderen mogen gratis naar binnen.

www.catharijneconvent.nl, Lange Nieuwstraat 38, Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *