Rendierrace, theater en kleuren bij Copacabajes

Zoek je nog een leuk uitje voor deze kerstvakantie? Ga dan naar Copacabajes. De voormalige gevangenis aan het Wolvenplein in Utrecht is omgetoverd tot een speelparadijs voor kinderen. Maar dan eentje waar ouders ook lekker een kop koffie drinken en een hapje eten, terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderbioscoop of in de knutselruimte. Wat is er allemaal te doen?

Kleuren
Er hangt een 20 meter lange kleurplaat over Utrecht, waar nu al heel wat kinderen flink aan gekleurd hebben. Maar hij is nog niet helemaal af… gaan jij en je kids helpen met inkleuren?

copacabajes wolvenplein utrecht kerstvakantie

Rendier Racen
Wel eens met een rendier geraced? Vast niet! Bij Copacabajes kan het! Samen met De Kunstmakers kunnen kids een Rendier stokpaard maken. Daarna mogen ze er de hele dag mee racen, klauteren, springen en slingeren op het parcours. En natuurlijk mag het eigen rendier mee naar huis.

copacabajes wolvenplein utrecht kerstvakantie rendier racen

Theatercopacabajes wolvenplein utrecht kerstvakantie
Van donderdag 4 tot zondag 7 januari speelt “Richard de Huismuis” door Moos Producties in het Copacabajes Theater! De voorstelling speelt om 12.00 uur en om 15.00 uur. Gaan jullie het nieuwe huisdier van de gevangenis bekijken?

Richard de Huismuts (4+)
Richard en zijn vriendinnetje Gerda zijn twee muizen die dolgraag willen spelen, maar helaas elkaar kwijt zijn. Ze zoeken tussen de buizen van het mensenhuis, maar de ander terugvinden is niet zo makkelijk.
Deze twee muizen spelen met je fantasie, zingen liedjes, rennen achter elkaar aan en met behulp van de kinderen kunnen ze elkaar vast weer terug vinden.

Nog meer
Merle Bloem schminkt de prachtigste creaties. Natuurlijk mag je ook lekker wegzakken op de bank en genieten van een biertje of glühwein!

Heb je altijd wel eens de gevangenis van binnen willen zien, of heb je zin om een dagje erop uit te gaan met je kinderen? Ga gezellig langs, de entree is gratis! Je kunt er van 10.00 tot 18.00 terecht.

Facebookpagina event, Wolvenplein 27 (Voormalige gevangenis Wolvenplein), Utrecht

Copacabajes is onderdeel van De Lik en Bakx & Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *