Pynarello brengt Lodewijk (8+) in TivoliVredenburg

Klassieke muziek, maar dan anders dan anders. Op zondag 29 oktober kun je naar Lodewijk, uitgevoerd door Pynarello in TivoliVredenburg. Een stuk voor kinderen van 8 jaar en ouders.

Wat kun je zien en horen?
Waan jezelf een ontdekkingsreiziger, stap in de Landrover bij Lodewijk en ga mee op expeditie. Wil jij ook weten hoe Lodewijk de vier beroemdste noten op aarde bedacht? Tada-da-daaa, kort-kort-kort-laaang. Klim op de schouders van de musici, luister naar Lodewijks waanzinnig mooie melodieen en dein mee met zijn zonnige en soms stormachtige muziek. Veiligheidshelmen op en riemen vast! Hoog klimmen, wild rollen en weer vallen bij Lodewijk van Beethovens Vijfde Symfonie, uitgevoerd door Pynarello.

expeditie lodewijk pynarello

Wat is Pynarello?
Pynarello is een rebellencollectief gesneden uit flexibel schuimrubber. Pynarello gaat als een wervelwind door de porseleinkast. Klassieke muziek kan anders, avontuurlijker, spontaner, directer, zonder dirigent en zonder bladmuziek. Pynarello is een rebellenclub, een next generation met de grootste talenten van dit moment.

Waar en wanneer:
Zondag 29 oktober 15.00 uur, TivoliVredenburg

Meer informatie vind je op de website van TivoliVredenburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *