Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice in kerstperiode

Zoek je een familie-uitje voor in de decembermaand, wat leuks om te doen met je kinderen tijdens de kerstvakantie? Beleef de magie van “Disney On Ice” met de hele familie, als een bijzondere verzameling Disney verhalen voor je ogen tot leven komt tijdens Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice! Woensdag 12 december tot en met zondag 30 december is deze spectaculaire ijsshow te zien in Rotterdam Ahoy en de Jaarbeurs Utrecht.

Disney on ice show jaarbeurs kerstvakantie utrecht

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn.

Disney On Ice uitje voor kinderen in Utrecht
©Disney/©Feld Entertainment

Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd. Geef je familie herinneringen om nooit te vergeten!

Disney On Ice uitje voor kinderen in Utrecht
©Disney/©Feld Entertainment

Het wordt families aangeraden om op tijd te komen en de speciale pre-show ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ te beleven. Op onderstaande data en tijden is de ijsshow in de Jaarbeurs Utrecht te bewonderen:
Zaterdag 22 december (11.30 en 15.30)
Zondag 23 december (11.30 en 15.30)
Maandag 24 december (11.30 en 15.30)
Dinsdag 25 december (11.30 en 15.30)
Woensdag 26 december (11.30 en 15.30)
Vrijdag 28 december (11.30 en 15.30)
Zaterdag 29 december (11.30 en 15.30)
Zondag 30 december (11.30)

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van “Disney On Ice” . Nog niet overtuigd? Zie voor een sfeerimpressie de video hieronder of neem een kijkje achter de schermen bij Finding Dory.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *