Nu ook in Utrecht centrum meedoen aan Telekids Musicalschool

Kinderen en jongeren die houden van dansen, zingen en acteren kunnen nu ook centraal in Utrecht musicallessen volgen en samen werken aan een grote eindproductie. De Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy opent een nieuwe locatie in Danscentrum Utrecht (DCU) voor kinderen van 4 t/m 9 jaar en jongeren van 10 t/m 14 jaar. De gerenommeerde musicalschool start zaterdag 3 februari met proeflessen om kennis te maken en sfeer te proeven op deze nieuwe locatie.

Iedereen kan meedoen aan de musicallessen, ongeacht talent of ervaring en alle leerlingen schitteren in de eindvoorstelling in een groot theater. Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy is al enige tijd te vinden in de Meern en Vleuterweide en vanaf februari 2018 dus ook centraal in de stad Utrecht.

Telekids Musicalschool Utrecht les voor kinderen theater
foto door Margot Scheerder

Professionele begeleiding
Ervaren en professionele docenten begeleiden de kinderen tijdens de zang-, dans- en acteerlessen. Zij dagen de kinderen uit het beste uit zichzelf te halen. Het gaat tijdens de lessen vooral ook om plezier. Daarnaast is elke week repeteren voor een echt optreden leerzaam en inspirerend en laten docenten hun leerlingen op een bijzondere en creatieve manier samenwerken, met respect naar elkaar luisteren en elkaar accepteren.

Centraal in Utrecht
Danscentrum Utrecht ligt op 5 minuten loopafstand van de Stadsschouwburg. De KidsClub (7 t/m 9 jaar), Mini’s (4 t/m 6 jaar) en TeensClub (10 t/m 14 jaar) starten zaterdag 3 februari met de proeflessen.  Kinderen van alle scholen en wijken zijn van harte welkom.
Sinds de oprichting van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy in 2013 krijgen kinderen en jongeren van 4 tot en met 18 jaar les in 40 plaatsen door het hele land. Ook zijn er TopClubs (8 t/m 18 jaar) waar leerlingen eerst auditie voor doen.Twee keer per schooljaar laten de leerlingen zien wat zij hebben geleerd in een presentatie en eindvoorstelling.

Telekids Musicalschool Utrecht les voor kinderen theater

Jeugdcultuurfonds
Is er thuis geen geld voor musicallessen? Ook in Utrecht bestaat de mogelijkheid onder voorwaarden een beroep te doen op het Jeugdcultuurfonds. Op de website https://www.jeugdcultuurfonds.nl/fonds/utrecht/ is alle informatie voor ouders te vinden.

Meer informatie en opgeven voor de proefles
Meer informatie over de lessen en de lestijden vind je op www.telekidsmusicalschool.nl en www.rtltalentacademy.nl. Inschrijven voor de proeflessen van de Telekids Musicalschool of RTL Talent Academy kan via de websites die je via de link kunt vinden.

Telekids Musicalschool Utrecht les voor kinderen theater
foto door Margot Scheerder
Telekids Musicalschool Utrecht les voor kinderen theater
foto door Margot Scheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *