Naar de film bij Kinepolis Jaarbeurs in de vakantie

Deze zomer verschijnen er weer superveel toffe films in de bioscoop! Bij Kinepolis Jaarbeurs zijn er films voor de allerkleinsten, zoals de nieuwe film van Dirk Scheele. Spanning ontbreekt deze zomer ook niet, want onder andere Incredibles 2 en Hotel Transsylvanië 3 worden gepresenteerd in de vakantie. Bier & Appelsap zet de leukste films hieronder voor je op een rijtje.

Incredibles 2
De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!
Bij Kinepolis Jaarbeurs te zien vanaf: 27 juni 

Incredibles 2 film bioscoop Kinepolis Jaarbeurs

Op stap met Dirk Scheele
Dirk Scheele beleeft van alles in zijn allereerste bioscoopfilm, waarin bekende én nieuwe liedjes voorbij komen. Dirk Maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Apie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee.
Bij Kinepolis Jaarbeurs te zien vanaf: 12 juli

Dirk Scheele bioscoop film Kinepolis Jaarbeurs

Hotel Transsylvanië 3
In deze nieuwe 3D-animatiefilm reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.
Bij Kinepolis Jaarbeurs te zien vanaf: 25 juli

Hotel Transsylvanië bioscoop film Kinepolis Jaarbeurs zomervakantie

Janneman Robinson & Poeh
De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.
Bij Kinepolis Jaarbeurs te zien vanaf: 2 augustus

Winnie the Pooh Kinepolis Jaarbeurs

Teen Titans Go! At The Movies
De bioscoopfilm Teen Titans GO! To the Movies is een frisse, vrolijke en slimme kinderfilm, met een knipoog naar het superhelden genre en vol met muzikale hits. Volgens de Teen Titans lijkt het erop dat alle grote superhelden een eigen film hebben, behalve zij! Leider Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen; Zij behoren gezien te worden als sterren en niet langer als side-kicks. Konden ze de meest gewilde Hollywood-regisseur maar geïnteresseerd krijgen in hen… Met een paar waanzinnige ideeën en een eigen lijflied vertrekken de Teen Titans naar Tinsel Town, om hun droom te verwezenlijken. Maar wanneer een echte superschurk de groep drastisch misleid in zijn krankzinnige poging de macht op aarde over te nemen, gaat het helemaal mis. Het team merkt dat ze hun vriendschap en vechtlust verliezen, waardoor het lot van de Teen Titans op het spel komt te staan.
Bij Kinepolis Jaarbeurs te zien vanaf: 8 augustus

film bioscoop Kinepolis Jaarbeurs zomervakantie

De film van Dylan Haegens
Dylan Haegens is de eerste Nederlandse YouTuber die zijn eigen speelfilm uitbrengt. Deze zomer is de film te zien in onder andere Kinepolis Utrecht Jaarbeurs en hij belooft veel humor te bevatten. De YouTuber speelt zelf de hoofdrol en wordt in de film dwars gezeten door een concurrent die hun steeds voor is. Dylan en zijn team doen er alles aan om de concurrent een stapje voor te blijven.
Bij Kinepolis Jaarbeurs te zien vanaf: 16 augustus

Filmboekje
Bij Kinepolis kunnen kinderen dit jaar sparen voor een leuke verrassing! Plak je filmtickets in het boekje dat je bij de kassa op kunt halen en spaar door tot je 5 of 10 tickets in het boekje geplakt hebt. Dan kun je bij de kassa van een van de Kinepolis bioscopen je cadeautje ophalen!

Voor extra informatie over de films, leeftijdgrens en de speeltijden, zie de website van Kinepolis Utrecht Jaarbeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *