Leuke films bij Kinepolis deze voorjaarsvakantie

Ook in de voorjaarsvakantie is het gezellig om een dagje naar de bioscoop te gaan! Er draaien op dit moment weer een heleboel leuke kinderfilms bij Kinepolis Jaarbeurs. Hieronder hebben we de leukste films voor je op een rijtje gezet.

Ted & Het Geheim van Koning Midas (6+)
Deze leuke familiefilm gaat over Ted Stones die naar Las Vegas reist voor een presentatie van archeoloog Sarah. Zij zou bewijs gevonden hebben van het bestaan van de Halsketting van Midas. Over Koning Midas gaat het verhaal rond dat alles wat hij aanraakte, veranderde in goud.

Ted & Het Geheim van Koning Midas Kinepolis Jaarbeurs voorjaarsvakantie

Kinepolis Jaarbeurs films voorjaarsvakantie

Diep in de zee (6+)
Diep is een eigenwijze octopus die samen met een heleboel andere zeedieren, verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. Toch is Diep benieuwd wat er nou eigenlijk allemaal buiten de grot te beleven valt.

Diep in de zee Kinepolis Jaarbeurs films Voorjaarsvakantie

Early Man (AL)
De grappige film Early Man gaat over Holbewoner Dus die samen met zijn vriend Zwijnkop een plan moet bedenken om zijn vallei te redden, omdat deze aangevallen wordt door een andere stam. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren.

Early Man films Kinepolis Voorjaarsvakantie

Ook draait de nieuwe film Wild (6+) bij Kinepolis Jaarbeurs, deze natuurfilm doorloopt de vier jaargetijden met in de hoofdrol de vos, het edelhert en het wilde zwijn. De Voice-over van Wild is ingesproken door André van Duin, zijn stem is dus te horen tijdens onder andere beelden van de Veluwe. Voor de wat oudere kids is de Greatest Showman (9+) nog steeds te zien!

Kinepolis Filmboekje
Het Kinepolis Filmboekje kunnen kinderen gratis ophalen bij een van de Kinepolis bioscopen in Nederland. Hiermee kunnen ze sparen voor een cadeautje, dat ze in ontvangst kunnen nemen zodra ze 5 of 10 bewaarde filmtickets in het boekje geplakt hebben.

Neem voor meer informatie over de films of tickets een kijkje op de website van Kinepolis Jaarbeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *