Leer skaten en toffe tricks met de Skateweek

Heb je thuis stoere kids? Zoek je nog een uitje voor de zomervakantie? Laat ze dan meedoen met de Skateweek in Utrecht!

Wat is de Skateweek
De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. Elke ochtend gaan de kids skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat het hele park beschikbaar is voor de lessen. Tussen de lessen door is er pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

skateweek utrecht skatepark uitje zomervakantie kinderen

Wat gaan de kids doen
Elke dag draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Er is een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveau’s van de deelnemende skaters. Naast het leren van nieuwe tricks en skills bestaat het programma onder andere uit skatefilms kijken en elke dag nieuwe uitdagingen!

Voor wie
De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leer je de basis. Als je al iets meer ervaring hebt dan wordt er geoefend op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan wordt het nog moeilijker en uitdagender en leer je zoveel mogelijk nieuwe tricks!
Geen eigen skateboard? Al het benodigde materiaal en bescherming zijn aanwezig.

skateweek utrecht skatepark uitje zomervakantie kinderen

Wanneer
De eerstvolgende Skateweek zal in de zomervakantie plaatsvinden, er vinden dan 3 edities plaats:
1. maandag 16 juli tot en met vrijdag 20 juli.
2. maandag 23 juli tot en met vrijdag 27 juli.
3. maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus.

Het programma is dagelijks van 9:30 tot 12:30. Je kunt er voor kiezen om 1, 2, 3 , 4 of 5 dagen mee te doen. In 5 dagen leer je uiteraard het meeste! Week 1 zit al vrij vol, maar voor week 2 en 3 zijn nog plekken.

Waar 
De Skateweek vindt plaats in Skatepark Utrecht. Skatepark Utrecht is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan 4 te Utrecht.

Kosten:
1 dag: € 50, 2 dagen: € 80, 3 dagen: € 105, 4 dagen: € 130, 5 dagen: € 150
Gebruik van skateboards, helmen en bescherming, professionele begeleiding door ervaren skatedocenten, eten en drinken is bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden via de website van Skateweek.

skateweek utrecht skatepark uitje zomervakantie kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *