Knus Utrecht: markten en huiskamers voor de hele familie!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december kun je in de binnenstad van Utrecht gaan genieten van optredens, acts en workshops tijdens Knus. Er zijn zes grote huiskamers waarin veel leuks geprogrammeerd wordt. Daarnaast is er voor ieder wat wils op één van de vier markten (met honderden kramen) die onderdeel uitmaken van Knus. En als je genoeg hebt gestruind, kun je je dag eindigen in de reuze zweefmolen op de Neude.

Knus Utrecht festival uitjes markt kindvriendelijk
foto door Paul van Ginkel

Huiskamers
Het programma in de zes huiskamers van Knus Utrecht is samengesteld door Utrechtse makers als Het Literatuurhuis, Café Theater Festival, Stukafest, The Bakery en De Vrijstaat. De laatste neemt het kinderprogramma op de Neude voor haar rekening, en zet in op ‘de toekomst van knus’.

Markten
Naast huiskamers vind je op Knus Utrecht ook vier verschillende markten. Zowel De Zelfgemaakte Markt, DeStreekmarkt als de Swan Market vullen de straten met prachtige producten. En op zondag is een uitstapje naar de Twijnstraat ook de moeite waard, omdat dan de Twijnstraat & De Markt plaatsvindt. Tot slot is er nog het Fonteyn Festival op Janskerkhof, een wijnproeverij met muziek, eten en optredens voor de late uurtjes.

Kom op zondag ook even langs bij Bier en Appelsap op de markt in de Twijnstraat, voor een Bier en Appelsap Boek en een leuke kleurplaat!

Knus Utrecht winter markt kindvriendelijk uitje
foto door Jurn de Winter

Praktische zaken:
Wanneer: zaterdag 16 & zondag 17 december 2017
locatie: Utrecht binnenstad, Mariaplaats, Zadelstraat, Domplein, Vismarkt, Stadhuisplein, de Neude en de Twijnstraat (op zondag)
tijd: 11.00 – 18.00
entree: gratis

www.knusutrecht.nl 

Knus Utrecht festival winter
foto door Jurn de Winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *