Kleuterbios: Disney Junior Party bij Kinepolis

Op zondag 28 januari organiseert Kinepolis weer een Kleuterbios: Disney Junior Party! Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van Vampirina en een exclusieve aflevering van De Puppy Vriendjes. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

kleuterbioscoop kinepolis kleuters film kindvriendelijk

Wat is er te zien en doen tijdens de Kleuterbios?
Zing en dans mee met de leukste afleveringen van Disney Junior, waaronder minstens 1 gloednieuwe, nooit eerder uitgezonden aflevering. Vanaf het grote bioscoopscherm praat Mickey Mouse de boel aan elkaar, er worden kleurplaten uitgedeeld, en aan het einde van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie én een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan.

Tip!
Bij Kinepolis kun je als kind ook je filmtickets sparen in een speciaal filmboekje. Bij 5 of 10 films krijg je een leuk cadeautje.

kleuterbioscoop kinepolis kleuters film kindvriendelijk

Praktische zaken:
Datum: zondag 28 januari
Tijd: 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film.
Prjis: €8,- per ticket

Meer informatie en kaartjes zijn te koop via de website van Kinepolis.

kleuterbioscoop kinepolis kleuters film kindvriendelijk

kleuterbioscoop kinepolis kleuters film kindvriendelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *