Kerstvakantie in Filmtheater ’t Hoogt

In de kerstvakantie is er genoeg tijd om lekker een filmpje te pakken. Bij Filmtheater ’t Hoogt zijn er veel films te zien waar je met het hele gezin naartoe kunt gaan. Dikkertje Dap is er vaak te zien en je kunt naar Jane (er komt nog een winactie aan), de mooie film over de jonge jaren van Jane Goodall en haar werk met de chimpansees, maar wat kun je nog meer zien en doen bij ’t Hoogt?  We zetten het voor je op een rijtje:

De dieren van het Hakkebakkebos (4+) 
Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Kleurrijke, muzikale stop-motion-animatie vol leuke liedjes.
Te zien op 26, 27, 28, 30 december 14.30 uur, 1, 4, 6 januari 14.30 uur.

De film de dieren uit het hakkebakkebos

Rita & Krokodil (2+)
Rita, een klein en parmantig meisje van vier, vindt op een ochtend een krokodil in haar badkuip. Krokodil heeft altijd honger, maar is ook heel lief. Ze worden de beste vrienden en beleven de grootste avonturen. Sfeervolle animatiefilm.
Te zien op 29 (14.30 uur) & 31 (13.30 uur) december, 2, 3, 5 & 7 januari 14.30 uur.

Kinderfilm Rita en krokodil

Maak-het-zelf-lab (4-9 jaar)
Ga naar het maak-het-zelf-lab en ga aan de slag met film en animatie. Maak je eigen animatie in een echte studio. Ga verkleed als je lievelingsdier en ga spelen in het Hakkebakkebos!
Woensdag 27 december van 13.00-14.30 uur. Meedoen kost 5 Euro.

Animatielab (6+)animatielab hoogt filmtheater
Word filmmaker voor een dag! Kom naar het Animatielab en maak je eigen animatiefilm op de iPad onder begeleiding van onze animatiedocent. Na afloop ontvang je je eigen film in je mailbox.
Donderdag 4 januari van 13.00-14.30 uur. Meedoen kost 5 Euro.

Familie-kerstvoorstelling (8+) The General met live pianobegeleiding van Kevin Toma
The General is een van de grote stille-filmklassiekers dankzij de verbijsterende grappen en droge humor van hoofdrolspeler en regisseur Buster Keaton. Componist Kevin Toma heeft speciaal voor Keatons meesterwerk nieuwe muziek gemaakt vol rock- en swing-invloeden, die hij live aan de piano en op de computer uitvoert. Vanaf 8 jaar. Inclusief inleiding en drankje na afloop.
Een regulierkaartje kost € 15,-, kinderen tot 12 jaar € 12,50. Speciaal gezinsticket € 50,-
28 december, 16.00 uur

Kaartjes voor kinderfilms kosten 7,00. Met de strippenkaart voor kinderfilms kun je vijf keer naar de film voor 27,50.

Meer informatie en het volledige filmprogramma vind je op de website van Filmtheater ’t Hoogt.

Dikkertje Dap film kleuterbios kinepolis tip aanrader utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *