Kasteel de Haar omgetoverd tot een magisch sprookjeskasteel

Vanaf eerste kerstdag, 25 december, tot en met 7 januari a.s. wordt Kasteel de Haar omgetoverd tot een magisch sprookjeskasteel. De baron en barones nodigen speurneuzen en sprookjesfans van alle leeftijden uit om in de kerstvakantie het betoverende avontuur ‘De geheime sprookjes van De Haar’ mee te maken.

kasteel de haar haarzuilens kerst kerstvakantie

Aan de hand van een spannende sprookjesspeurtocht kun je het kasteel op eigen gelegenheid verkennen. Onderweg ontdek je talloze boeiende weetjes die helpen om lang bewaarde raadsels van De Haar op te lossen. Het avontuur eindigt met een muzikaal en magisch spektakel in het winterkasteel. Drie bekende prinsessen uit de beroemde verhalen van de Gebr. Grimm én een knappe prins verrassen je hier met een bijzondere sprookjesvertelling. Een bonte verzameling aan fijne meezingliedjes, muzikaal vuurwerk en komische sprookjesverhalen die je niet snel zult vergeten!

Geheime sprookjesavonden
Wie nog meer betovering wil, mag de Geheime sprookjesavonden niet missen! Op 28, 29 en 30 december vinden deze bijzondere avonden plaats in een sfeervol verlicht park en kasteel. Dé ultieme beleving en een unieke kans om De Haar eens ’s avonds te bezoeken!

Kasteel de Haar zhaarzuilens kerstvakantie lichtjesavond kindvriendelijk

Bezoekersinformatie
Het programma ‘De geheime sprookjes van De Haar’ vindt dagelijks plaats in de kerstvakantie van 25 december 2017 tot en met 7 januari 2018 (met uitzondering van 31 december en 1 januari). Er is ieder uur een voorstelling, ook op eerste en tweede kerstdag! Het programma is geschikt voor speurneuzen en sprookjesfans van alle leeftijden. Programmaduur (incl. kasteelbezoek, speurtocht, voorstelling) is ongeveer 2,5 uur. In verband met het beperkte aantal plaatsen, is het noodzakelijk om vooraf online tickets te bestellen.

Prijzen Geheime sprookjes:
Volwassenen € 16,00, Kinderen 4 tot 12 jaar € 12,50 (tot 4 jaar gratis), Museumkaarthouders €3,00

Prijzen Geheime sprookjesavonden:
Volwassenen € 17,50, Kinderen 4 tot 12 jaar € 15,00 (tot 4 jaar gratis), Museumkaarthouders € 5,00

www.kasteeldehaar.nl, Kasteellaan 1, Haarzuilens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *