Kids X-Mas Festival: het ultieme kerstgevoel

Trek je laarzen aan, trommel vrienden & familie op en stap in de auto richting Bunnik want het is tijd voor Kids X-Mas. Goed verborgen achter hoge dennenbomen ontdek je op zondag 17 december van 10.00 – 17.00 u een magisch kerstdorpje waar ieder kinderhart het échte kerstgevoel beleeft. Dit maakt een kerstboom in een écht bos uitzoeken wel heel bijzonder!

Kerstbomen en kids x-mas bij buitengoed de boomgaard in bunnik

Zodra je het Buitengoed opkomt, waan je je in een magisch landschap. Torenhoge dennenbomen die als een toog over je heen je welkom heten.  Uitgestrekte velden vol met unieke kerstbomen van Nordmann tot de lekker ruikende groene spar. In een sfeervol uit hout opgetrokken chalet kun je kerstinspiratie opdoen voor je huis & tuin, natuurlijk voor je kerstboom en vooral voor jezelf!

Kerstboom bij kids x-mas bij buitengoed de boomgaard in bunnik

Vliegende kerstboom versus Marshmallows
Ga op ontdekkingstocht in het bos, waar je Ranger Swen ontmoet die je de fijnste trucjes leert voor het maken van een warm  kampvuur en rooster heerlijke marshmallows. Ooit vliegende kerstbomen gezien? Kijk hoe je vader of moeder zover mogelijk een kerstboom kan werpen. Kijk voor inspiratie naar dit filmpje!

Een schmink-elf zorgt voor mooie versierde kerstsnoetjes. Ben je liever creatief? Dan pimp je je eigen kerstboompje of ga je lekker freubelen aan de knutseltafel. Als je wat energie kwijt wilt, dan ga je de uitdaging aan op het reusachtige springnet in het bos, hoog gesponnen tussen de bomen. Natuurlijk krijg je van al die activiteiten lekkere trek. Daarom zijn er heerlijke winterse lekkernijen & drankjes bij de kerststalletjes. En het polaroid kerstelfje legt al deze bijzondere momenten voor je vast.

Schminken bij kids x-mas bij buitengoed de boomgaard in bunnik

Toegang tot het Buitengoed is gratis.  Deelname aan KIDS X – MAS is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar en is €8,50. Middels een polsbandje voor alle activiteiten vanaf 3 jaar.

Kijk voor meer info op http://www.kerstbomentekoop.nl/ of www.buitengoeddeboomgaard.nl

Kerstboomkwekerij van Zijl, Parallelweg 9, Bunnik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *