Incredibles 2 te zien bij Kids Weekend Kinepolis

Dit weekend kun je tijdens het Kids Weekend bij Kinepolis Jaarbeurs de allernieuwste Incredibles 2 bekijken! Niet alleen zie je deze animatiefilm, maar er is in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in Incredibles-stijl natuurlijk! Ook krijgt ieder kind een kleine verrassing (op=op).

incredibles kids weekend kinepolis jaarbeurs bioscoop kindvriendelijk

Waar gaat de film over:
De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Is jouw familie Incredible?
Bij Kinepolis maak je nu ook kans op een Indoor Skydive Familiesprong! Deel vóór 25 juni op een zo origineel mogelijke manier waarom jouw familie Incredible is! Deel je bericht op Facebook of Instagram en tag Kinepolis met #IncrediblesKidsWeekend en #KinepolisNL. De winnaar wordt na het Kids Weekend bekend gemaakt! Onder alle inzendingen wordt er één prijs verloot.

incredibles kids weekend kinepolis jaarbeurs bioscoop kindvriendelijk

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 23 en zondag 24 juni.
Tijd: event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Einde event: 17:00 uur.
Kaartjes koop je via de website van Kinepolis Jaarbeurs.

incredibles kids weekend kinepolis jaarbeurs bioscoop kindvriendelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *