Huis van Sinterklaas weer in Utrecht

Sinterklaas logeert dit jaar weer in Museum Catharijneconvent. Alle kinderen tot 8 jaar, én hun ouders, opa’s en oma’s, én de juffen en meesters zijn van harte uitgenodigd om op bezoek te komen in het Huis van Sinterklaas.

In het Huis van Sinterklaas is van alles te zien en te doen. Je maakt kennis met de Goedheiligman en beleeft spannende avonturen in zijn huis. Neem een kijkje in zijn kajuit! Weet jij waarom hij zo van varen houdt? En hoe komt het dat Sinterklaas zo graag snoept? En wat helemaal geweldig is… je wordt door de Sint ontvangen in zijn eigen werkkamer!

Voorbereiden en inrichten
Op zaterdag 17 en zondag 18 november tussen 11.00 en 17.00 uur is iedereen druk bezig om het huis in orde te maken. Iedereen is dan van harte welkom om langs te komen! De toegang is gratis en reserveren is niet nodig. Let op: Sinterklaas is dan nog niet aangekomen in het huis.

huis van sinterklaas utrecht museum catharijneconvent sint uitje kinderen

Kaartjes en tijden
Het Huis van Sinterklaas is vanaf 19 november dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Reserveren is verplicht. Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas duurt ongeveer een uur. Per 20 minuten kan er een groep van 30 personen het huis binnengaan. Kaartjes zijn te koop vanaf eind oktober 2018. Kijk voor meer informatie op www.huisvansinterklaasinutrecht.nl.

Let op: tijdens het openingsweekend op 17 en 18 november wordt het huis klaargemaakt voor de Sint. Het huis is dan geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Een bezoek aan het huis van Sinterklaas kost voor volwassenen én kinderen vanaf 3 jaar € 6,- p.p. Museumjaarkaart is niet geldig. Groepstarief voor het basisonderwijs is € 30,- per klas inclusief de begeleiders.

huis van sinterklaas museum catharijneconvent utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *