Het bos in met Siberia tijdens de herfstvakantie

Zin in een sportieve en avontuurlijke dag in de natuur? Op donderdag 25 oktober neemt boswachter Tineke iedereen die het leuk vindt mee het bos in voor een herfstwandeling. Dit doet ze in het Speelbos bij de Gagelplas in het Noorderpark Ruigenhoek Utrecht. Meedoen is gratis én de wandeling is leuk en leerzaam voor alle leeftijden!

Herfstvakantie, boswandeling in Utrecht

Wat is er te doen?
Boswachter Tineke neemt jullie mee met een wandeling in de natuur. Bij de Ruige Bunkers vertelt Tineke over werken in de natuur. Je kunt na de wandeling lekker spelen, hutten bouwen, luisteren naar verhalen, leren een kampvuur te maken, pijl en boogschieten, slacklinen (op een koord leren lopen tussen de bomen). En natuurlijk genieten bij het kampvuur van accordeon muziek, warme soep en chocolademelk. Ook is het buitenterras van IJsbaan de Gagelplas tijdens deze dag geopend.

Praktische informatie
IJsbaan Gagelplas in het Noorderpark Ruigenhoek kun je vinden op de Gageldijk 87 in Utrecht. 25 oktober tussen 14.00 uur en 17.00 uur is iedereen daar welkom en kun je gratis meedoen aan de activiteiten en de herfstwandeling. Voor soep en chocolademelk betaal je €2,00. Trek voor de wandeling stevige schoenen aan die vies mogen worden. Voor meer informatie kun je kijken op de website van IJsclub Siberia.

siberia herfstwandeling utrecht gagelbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *