Handige lijstjes zomervakantie 2018

Uiteraard kun je in ons grote activiteitenoverzicht kijken wat je deze zomervakantie allemaal kunt doen, maar soms wil je ook enkel even zwemmen of een fijne plek bezoeken. We hebben een aantal artikelen die op Bier en Appelsap te vinden zijn en handig zijn tijdens deze zomervakantie voor je in een handig checklistje verzameld.

Daar komen ze!

Lekker zwemmen in de buitenlucht
Een handige lijst met de leukste zwemplekken in Utrecht en het Gooi. Denk bijv. aan het strandbad bij Down Under, het bosbad in Baarn of de plas bij Key West. De leukste zwemplekken in Utrecht en het Gooi.

naarden jachthaven zwemplek
Jachthaven Naarden

IJsje eten in Utrecht
Met een ijsje maak je je kinderen eigenlijk altijd wel blij. Fiets eens naar een andere wijk om een nieuwe ijszaak te proberen. De leukste van Utrecht staan voor je op een rijtje!

Kindvriendelijke terrassen in Utrecht en het Gooi
Een drankje doen op het terras of lekker uit eten? Het liefst doen we dat natuurlijk op een kindvriendelijk terras. Zoals bij de Rechtbank in Utrecht, de Moestuin of de Batterijen, waar de kinderen meteen kunnen spelen. Ze staan allemaal in dit handige overzicht: de kindvriendelijkste terrassen in Utrecht en het Gooi.

terras bij fort de batterijen in nieuwegein

Speeltuinen in Utrecht
In Utrecht zijn veel fijne speeltuinen. De redactie van Bier en Appelsap heeft haar favoriete speelplekken op ene rijtje gezet. Van speeltuin de Kleine Dom in de binnenstad, tot de Boog in de Dichterswijk en de speelplek in het Julianapark. Ken jij ze al allemaal?

De leukste boswandelingen
Wil je even uitrazen en een flinke wandeling maken of een speurtocht doen in het bos? Bekijk dan deze leuke lijst met kabouterpaden, op je blote voeten door de natuur of een drankje drinken op een fijne plek in het bos.

buiten in de kuil hutten bouwen
Het grote vakantie overzicht met activiteiten
Wil je weten welke leuke activiteiten de musea organiseren, of er ergens een voorstelling te zien is of je kids aan de slag kunnen met een workshop? Dan moet je in dit grote overzicht voor Utrecht kijken of die van het Gooi en Amersfoort!

Kamperen?
Wil je nog een paar dagen kamperen? Bier en Appelsap ging eerder langs bij camping De Roos, It Dreamlan in Friesland, de Lievelinge in Vuren en Fort aan de Klop aan de rand van Utrecht. Haal je tent van zolder en boek nog een kleine vakantie.

bakblik ommen camping de roos food vakantie natuur bier en appelsap kindvriendelijk

Overdekte zwembaden in de provincie Utrecht
Nog meer regen? Ga dan zwemmen in een overdekt zwembad. Ken je bijv. al het zwembad in Breukelen of Zeist? Madelief heeft ze al voor je op een rijtje gezet. De leukste zwembaden in Utrecht en omgeving.

Een fijne zomer en veel plezier met alle tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *