Halloween bij de Boerinn in de herfstvakantie

Spinnenwebparcours, pompoenrace en mummie bowlen; in de herfstvakantie is er genoeg te doen op boerderij de Boerinn in Kamerik. Rondom het Halloween thema worden superveel toffe activiteiten georganiseerd voor kids tussen 4 en 12 jaar. Lees er meer over in dit artikel.

halloween op boerderij de Boerinn in de herfstvakantie

Wat is er te doen?
Voor de kinderen van 4 tot 7 jaar is er een begeleide speurtocht, waarbij je op zoek gaat naar de vermiste spookjes. Je zoekt naar aanwijzingen bij alle dieren op de boerderij en doet verschillende spelletjes, zoals een spinnenwebparcours, de pompoenrace, een vleermuizenbaan, mummie bowlen en ring werpen. Om het anderhalf uur starten de verschillende spookrondes, waar begeleiders voor aanwezig zijn.

De oudere kids, van 8 tot 12, kunnen meedoen aan levend kwartet en spook-mastermind. Bij deze spellen is het van belang om goed te zoeken en samen te werken, ook ouders mogen gezellig meedoen! De spellen vinden buiten en binnen plaats en natuurlijk kan er ook in de speeltuin gespeeld worden. Er worden verschillende knutseltafels ingedeeld en je kunt de uitkijktoren beklimmen.

Halloween bij de boerinn in de herfstvakantie

Praktische informatie
Rondetijden zijn 10.30 / 12.00 / 13.30 / 15.00 uur. Tijdens de activiteiten is het restaurant ook geopend en kan er een kopje koffie of thee gedronken worden. De kinderen krijgen bij aankomst een lekker glaasje limonade en een mini-muffin. Deelname kost €6,00 en de activiteiten vinden plaats op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 oktober. Voor extra informatie kun je op de website van de Boerinn kijken.

Boerderij de Boerinn verbindt het Halloween thema aan de herfstvakantie. Het griezelige element komt niet voor tijdens de activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *