Ga naar de Startersdag4Kids in de Jaarbeurs

Een webshop, een eigen ontbijtservice, een winkel vol oude platen, een eigen kledinglijn: steeds meer kinderen beginnen een eigen bedrijf. Hoe doe je dat eigenlijk, eigen baas zijn? Hoe kom je bijvoorbeeld op een idee en hoe maak je er een echt bedrijf van? Speciaal voor ondernemende kinderen, in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, organiseert de Kamer van Koophandel de Startersdag4kids, van 12.30 tot 16.45 uur. Ga dus zaterdag 4 november naar de Jaarbeurs in Utrecht om dit bruisende evenement bij te wonen.

Startersdag4Kids Kamer van Koophandel Jaarsbeurs Utrecht

Durf-te-dromen-show
Er wordt afgetrapt met de spetterende Durf-te-dromen-show, gepresenteerd door Dolores Leeuwin.  Je kunt meedoen aan workshops vloggen van Rosalie (14). Ze maakt video’s over make-up en fashion en is te volgen op Instagram: xrxosalie. Of teken jouw logo en leer programmeren. Er is nog veel meer. Voor jouw ouders is er de mini-cursus ‘Help, mijn kind wil Ondernemen’. En is het speciale Vraag-Maar-Raak-Plein ingericht waar slimme mensen vragen over het ondernemerschap beantwoorden.

Pitchwedstrijd
Daarnaast is er een heuse pitchwedstrijd. Heb jij oplossingen voor dagelijkse problemen? Een handigheidje om het leven makkelijker te maken? Meld je aan voor de Pitchwedstrijd. Op de Startersdag4kids presenteer je kort jouw ideeën, plannen of dromen voor een deskundige jury. En maak kans op mooie prijzen, zoals een bluetooth speaker en vrijkaarten voor Toverland! Aan het einde van de middag kun je uit je dak gaan met DJ Pieter Gabriel (12).

Het Klokhuis Backstage – op bezoek bij een bedrijf
Op zaterdag 11 november openen allerlei bedrijven hun deuren voor de landelijke open bedrijvendag Backstage. Heb je een vraag voor een ondernemer? Of wil je zien hoe het er aan toe gaat in een bedrijf? Schrijf je dan in via de speciale website van het Klokhuis.

Backstage Klokhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *