De leukste plekken voor brunch of diner met kerst

Heb je al plannen gemaakt voor de kerst? Met kinderen is het een leuk idee om in plaats van een uitgebreid diner in de avond te kiezen voor een lunch of brunch buiten de deur. We hebben de leukste plekken waar je met je kinderen terecht kunt op een rijtje gezet! Wel even van tevoren reserveren!

Kerst in Koetshuis de Haar
Een sprookjesachtige Kerst vieren? Het grootste kasteel van Nederland verandert met Kerst in een sprookje. Geniet van een uitgebreide Kerstbrunch bij Koetshuis de Haar in Haarzuilens! Je wordt ontvangen met een heerlijk glaasje feestelijke bubbels en voor de kinderen is er vrolijke kinderchampagne.

Meer info: website Koetshuis de Haar

Brunchen op Boerderij de Boerinn
De boerderij wordt helemaal omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Voor zowel een brunch als een diner kun je dit jaar maar liefst 2 keer terecht! Op zondag 24 december en op dinsdag 26 december staan de Boerinners voor je klaar. Ideaal voor families met kinderen, want ook de levende kerststal is terug!

Meer info: website de Boerinn

kerst bij de boerinn in kamerik

Brunchen bij Loft88
Dit jaar serveert Loft88 op 1e kerstdag een feestelijke brunch. Voor de kinderen draait er dan een kerstfilm en kunnen er kerstkoekjes worden versierd. Op beide kerstdagen serveren ze ook een diner voor jong en oud. Loft88 ligt tussen de Bilt en Utrecht en heeft genoeg parkeergelegenheid.

Meer info: website Loft88

Gourmetten bij Kantien
Dit jaar gaat Kantien voor de klassiekers in een tof jasje! Wat at je vroeger aan de kersttafel bij je ouders of in een restaurant in de jaren 90? Een garnalencocktail in het restaurant met kerst of lekker thuis ragout eten of lekker gourmetten en afsluiten met een Viennetta uit de vriezer is natuurlijk lekker old school. Bij Kantien krijg je dit allemaal dit jaar!

Meer info: Facebookevenement Kantien

Kerstbrunch bij Vroeg
De kerstbrunch bij Vroeg bestaat uit heerlijke gerechten uit eigen keuken en bakkerij inclusief een uitgebreid nagerechtenbuffet, sfeervol gepresenteerd in de bakkerij. Tijdens de brunch kunnen de kinderen met behulp van de bakkers hun eigen koekjes bakken. Op beide kerstdagen wordt er ook een feestelijk 4-gangen kerstmenu geserveerd.

Meer info: website Vroeg

restaurant vroeg kerst lunch brunch kindvriendelijk winter bunnik

Brunchbuffet bij Geertjes Hoeve
Het boeren kerstbuffet bij de Geertjes Hoeve is geopend van 10.00 – 11.45 uur. Zij ontvangen je op de boerderij volledig in kerstsfeer. Daarna zijn er buiten op het erf nog verschillende familieactiviteiten en kunnen er marshmellows op het vuur worden geroosterd.

Meer info: website Geertjes Hoeve

Brunch bij Restaurant Zuiver
Vanaf 11.00 uur kan je op eerste kerstdag genieten van een uitgebreid kerstbuffet. De kerstbrunch duurt tot circa 14.30 uur. Speciaal voor kinderen is er een kinderbuffet, een leuke speelruimte en een kerstfilm op groot scherm. Met veel enthousiasme verzorgen de Bubbels sfeervolle achtergrondmuziek! Op Kerstavond en 1e kerstdag kan er ook gedineerd worden.

Meer info: website Zuiver

Kerst bij restaurant Zuiver in utrecht
Restaurant Zuiver

Ontbijten of lunchen bij de Rechtbank
Bij Restaurant de Rechtbank kan je op 1e kerstdag gaan ontbijten of lekker ontspannen lunchen op 2e kerstdag. Heerlijk in combinatie met een frisse stadswandeling door Utrecht!

Meer info: website de Rechtbank

Brunchbuffet bij Bruis
Op 25 en 26 december is er een brunch- en dinerbuffet bij Bruis. Juist met Kerst ongestoord genieten van heerlijke gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord (en met kinderoppas) genieten in de speeltuin, de ontdekhoeken of de funfloor.

Meer info: website Bruis

Down Under: Sfeervolle kerstbrunch op 1e kerstdag
Op 1e kerstdag kan je genieten met familie en/of vrienden van een heerlijk brunchbuffet of een feestelijk dinerbuffet in het restaurant of de beachclub. Voor kinderen is er in de beachclub een speelhoek en tijdens de kerstbrunch is er een verrassing hen!

Meer info: website Down Under

kerst down under nieuwegein utrecht lunch brunch kindvriendelijk feestdagen restaurant horeca
Down Under

Kerstlunch bij Balijepark
Een sfeervolle ambiance en zalige culinaire verrassingen. Op 24, 25 en 26 december kun je bij Balijepark in de Meern aanschuiven voor een smaakvolle kerstlunch- of diner. Gezellig met familie of vrienden je culinair laten verrassen door de meest feestelijke gerechten.

Meer info: website Balijepark

Kerstbrunch Klein Zwitserland
Met kerst is het extra gezellig om eens met zijn allen te gaan brunchen. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet met diverse snacks en frietjes. Uiteraard zal de echte kerstman ook een kijkje komen nemen. Goed te combineren met een wandeling in het tegenoverliggende bos in Driebergen.

Meer info: website Klein Zwitserland

Lunchen in Dierenpark Amersfoort
In een sfeervolle omgeving kun jij met je familie en vrienden genieten van een heerlijk warm en koud buffet van drie gangen. Naast al het lekkers valt er ook genoeg te doen! In de lunchruimte zal er speciaal kerstentertainment aanwezig zijn. Voor de kinderen zijn er kleurtjes en kleurplaten en natuurlijk komt Jellow langs. Aansluitend aan de kerstmaaltijd gaan de kinderen mee met de kinderexpeditie.

Meer info: website Dierenpark Amersfoort

dierenpark amersfoort warme winteravonden

Kerstbrunch bij Anafora
Beleef een sprookjesachtige sfeer, knisperende vuurkorven en het team in prachtige Dickens outfits. Geniet met familie en vrienden van een uitgebreide kerstbrunch met typisch Engelse culinaire heerlijkheden. Dat wordt samen de kerstdagen vieren in Charles Dickens’style!

Meer info: website Anafora

Lunchen bij Tafelberg in Blaricum
Tijdens de lunch wordt een vier of vijf gangen kerstmenu geserveerd. Voor de grotere kinderen wordt hetzelfde menu geserveerd worden in kleinere porties. Voor de allerkleinsten is er ook een kinderkeuze kerstmenu met een cadeautje van de Kerstman en als afsluiting een feestelijk kinder-dessert.

Meer info: website Tafelberg

Brunchen bij Oud London
Op beide kerstdagen is het mogelijk om heerlijk stijlvol te brunchen bij Oud London. In de decembermaand zal Oud London na het succes van vorig jaar ook dit jaar voor iedere dinergast iemand anders een plezier doen door warme maaltijden kosteloos aan te bieden.

Meer info: website Oud London

Kerst oud londen zeist brunch diner
Oud Londen

Brunchen in Koetshuis Amerongen
Geniet met familie en vrienden van een heerlijke brunch in de historische ambiance van Kasteel Amerongen. Wat is er mooier dan kerst te vieren met familie en vrienden? Je wordt ontvangen in het prachtige aangeklede Koetshuis en er wordt gezorgd dat het op deze middag aan niets ontbreekt!

Meer info: website Kasteel Amerongen

Vegetarische kerst bij Broei
Bij Broei aan de Oosterkade in Utrecht kan je tweede kerstdag vegetarisch brunchen inclusief bubbels, koffie & thee. ’s Avonds heb je de mogelijkheid om te dineren. Broei werkt zoveel mogelijk samen met lokale en kleinschalige boeren, brouwers, branders en telers.

Meer info: website Broei

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *