De leukste plekken om te lunchen of brunchen met Pasen

Wil je met Pasen gaan genieten van een heerlijke brunch of lunch? Er zijn veel leuke plekken waar je heerlijk kan eten en waar de kinderen vermaakt worden met paasactiviteiten. We hebben wat fijne plekken waar je met je gezin terecht kunt op een rijtje gezet!

Brunch of High Tea bij de Boerinn
Voor het eerst zal Boerderij de Boerinn haar deuren openen om Pasen op een overheerlijke manier te vieren. Het Zomerhuis wordt omgetoverd tot een gezellige brunchgelegenheid. De High Tea wordt in onze gezellig Serre gehouden, zodat iedereen kan genieten van het uitzicht over de polders. De kinderen kunnen genieten van de dieren van het erf of van de nieuw aangelegde speeltuin in de boomgaard.

Waar: de Boerinn, Kamerik
Meer info: website de Boerinn

Paasbrunch en high tea bij de Boerinn in Kamerik

Paasbrunch bij Geertjes Hoeve
Op 1e Paasdag en 2e Paasdag organiseert de Geertjes Hoeve een heerlijke familie Paasbrunch op de boerderij. Je wordt ontvangen met een feestelijk drankje waarna het buffet wordt geopend. Daarna zijn er buiten op het erf nog verschillende familie-activiteiten en mogen alle kinderen paaseieren zoeken in het weiland.

Waar: Geertjes Hoeve, Haarzuilens
Meer info: website Geertjes Hoeve

Brunchen op GeoFort
Ga op 1e en 2e Paasdag genieten van een paasbrunch op GeoFort. Van 11.00 tot 13.00 uur staat er een uitgebreid paasbuffet met (h)eerlijke seizoens- en streekproducten voor je klaar. Natuurlijk leuk om je paasbrunch te combineren met een bezoek aan de GeoExperience.

Waar: GeoFort, Herwijnen
Meer info: website GeoFort

paasbrunch geofort herwijnen pasen paasdagen kindvriendelijk

Eerste Paasdag op de Landgoederij
Speciaal voor Pasen opent De Landgoederij haar deuren voor een paasbrunch voor het hele gezin. Je wordt ontvangen met een feestelijke amuse waarna het voorjaarsbuffet wordt geopend. Samen genieten van een uitgebreid buffet voorjaarsgerechten!

Waar: de Landgoederij, Bunnik
Meer info: website de Landgoederij

Pasen bij Fort aan de Klop
Op 1e en 2e Paasdag ben je van 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom op het Fort (alleen op reservering). En ook dit jaar verstopt de paashaas eieren op het fortterrein! Je wordt ontvangen met prosecco en er staat een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten voor je klaar.

Waar: Fort aan de Klop, Utrecht
Meer info: website Fort aan de Klop

Fort aan de Klop Pasen Paasei kindvriendelijk forten fortenseizoen

Pasen bij Down Under
Bij Down Under kun je op 1e Paasdag met het hele gezin genieten van een Beach Buffet in de beachclub aan het water. Je wordt ontvangen om 17.00 uur en kunt genieten van een onbeperkt paasbuffet. Speciaal voor de kinderen is er een springkussen aanwezig! Uiteraard kunnen de kids ook een buitenactiviteit doen zoals bodyboarden of voetgolven, hiervoor moet je wel van tevoren even reserveren.

Waar: Down Under, Nieuwegein
Meer info: website Down Under

Brunchen, high tea of paasdiner bij Vroeg
Op beide paasdagen kan je bij Vroeg terecht voor een paasbrunch, high tea of paasdiner.
Er is een uitgebreid paasbuffet aan met diverse broodsoorten uit eigen bakkerij, frisse salades, verse visgerechten, heerlijke lamsbout en vele andere typische Vroeg gerechten.

Waar: Restaurant Vroeg, Bunnik
Meer info: website restaurant Vroeg

Pasen bij KROAST
Ga gezellig brunchen op 1ste paasdag. Er wordt een heerlijk uitgebreide brunch geserveerd en er zullen verschillende (paas)activiteiten te doen zijn voor de kinderen. De brunch is van 11.00 tot 13.30 uur en reserveren is aan te raden.

Waar: KROAST, Amersfoort
Meer info: website KROAST

Brunchen bij Soia
Tijdens het paasweekend kan er weer heerlijk gebruncht worden bij Soia (Strand Oog in Al). Van 11.00 tot 15.00 uur serveren ze als paasbrunch een heerlijk Paasplankje! Een plankje met verschillende hartige en zoeten lekkernijen. Voor de kinderen is er een luchtkussen en zijn er paaseieren verstopt.

Waar: Soia, Utrecht
Meer info: website Soia

Paasbrunch met pasen bij soia in utrecht

Pasen vieren bij de Rechtbank
Ga met Pasen dan naar De Rechtbank! Voor de kinderen is er een mooi programma. Ze mogen eieren zoeken, beschilderen en koekjes bakken. En natuurlijk kan je ook lekker lunchen bij de Rechtbank.

Waar: de Rechtbank, Utrecht
Meer info: website de Rechtbank

Brunch bij Koetshuis de Haar
Op 1e Paasdag kan je genieten van een feestelijke brunch met dessertbuffet bij Koetshuis de Haar. Ook dit jaar kunnen alle kinderen weer paaseieren zoeken op het Stalplein. En het is een mooie gelegenheid om te wandelen door de kasteeltuin en een bezoek te brengen aan Kasteel de Haar.

Waar: Koetshuis de Haar, Haarzuilens
Meer info: website Koetshuis de Haar

koetshuis de haar haarzuilens kasteel de haar paaslunch pasen

Paasbrunch in Hotel Bergse Bossen
Op 1e Paasdag kan je aanschuiven aan je eigen tafel in het in Paassfeer gehulde Grand Café en genieten van de lekkerste gerechten. Er is een knutsel- en filmhoek waar de kinderen eieren kunnen versieren en een filmpje kunnen kijken. En voor elk kind is er een chocoladeverrassing om mee naar huis te nemen!

Waar: Hotel Bergse Bossen, Driebergen
Meer info: website Hotel Bergse Bossen

Brunchen bij Restaurant Zuiver
Op 1e paasdag verzorgt Restaurant Zuiver een feestelijke paasbrunch voor jong en oud. Geniet met het hele gezin van een heerlijk voorjaarsbuffet. Voor kinderen is er een speciale speel- en knutselruimte ingericht, ook kunnen zij rustig video’s kijken in onze eigen ‘bioscoop’. En uiteraard mogen de kinderen eieren zoeken.

Waar: Restaurant Zuiver, Utrecht
Meer info: website Restaurant Zuiver

zuiver restaurant utrecht leidsche rijn eten met pasen paaslunch paasbruch

Vier Pasen bij Bistro Belle
Bistro Belle is eerste & tweede paasdag geopend voor een onbeperkt genieten paasdiner. Daarnaast kun je op 1e paasdag genieten van een feestelijke voorjaars paasbrunch voor het hele gezin waarbij uiteraard ook aan de kinderen wordt gedacht!

Waar: Bistro Belle, Oud-Zuylen
Meer info: website Belle

Brunchen bij Theetuin Eemnes
Tijdens eerste Paasdag kun je bij Theetuin Eemnes genieten van onze speciale (paas)brunch. De kids kunnen binnen in de speelhoek of buiten in de zandbak spelen. Graag van tevoren even reserveren!

Waar: Theetuin Eemnes, Eemnes
Meer info: website Theetuin Eemnes

theetuin eemnes restaurant cafe kindvriendelijk taart koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *