Creatief aan de slag bij Professor Loep in zomervakantie

Deze zomervakantie is er weer een heleboel te doen bij Professor Loep, voor alle leeftijden zijn er supertoffe activiteiten! De allerkleinsten ontdekken van alles wat ze met hun voeten kunnen doen, terwijl de jonge makers zelfstandig aan de slag kunnen in de Open Werkplaats. Tijdens Kunstlaboratorium XXL kunnen kids drie dagen lang experimenteren, knutselen, bouwen en ontdekken. Van 10.00 tot 16.00 zijn ze aan de slag terwijl ze voorzien worden van lunch, snacks en een werktas!

Professor Loep zomervakantie

Kunstlaboratorium XXL: BouwSpeelKunst
Wanneer: 16-17-18 juli, van 10.00-16.00 uur.
Samen gaan kinderen bouwen aan een kunstige speelplaats naar eigen ontwerp, bij Het Hof. Ze leren te werken met verschillende gereedschappen en gebruik te maken van verschillende natuurlijke en oude materialen om een supermooi ontwerp te maken. Er worden pallets, boomstronken en resthout gebruikt om lekker te bouwen.
Kosten: € 45,00 per dag/€ 80,00 voor twee dagen/115,00 voor drie dagen, of betaal met je U-pas. De prijzen zijn inclusief lunch.

Kunstlaboratorium XXL: Avonturenstation.
Wanneer: 6-7-8 augustus, van 10.00-16.00 uur.
Maak je eigen avonturenboek door te tekenen, typen en schrijven. Leer verschillende technieken bij de verschillende stations, experimenteer met je eigen verhaal en bind vervolgens je eigen avonturenboek in.
Kosten: € 45,00 per dag/€ 80,00 voor twee dagen/115,00 voor drie dagen, of betaal met je U-pas. De prijzen zijn inclusief lunch.

ZintuigenAtelier: zomerthema voeten
Atelier van 10 tot 11 uur voor de allerkleinsten, waarbij deze zomer voeten centraal staan. Schilder op 20 juli je eigen kunstwerk met je voeten, of ontdek het voetenpad op 17 augustus.
Kosten: vrijwillige bijdrage

Professor Loep zomervakantie

Proefmiddagen Tinkeraars
Wanneer: 15 & 22 augustus, van 15.00 tot 17.00 uur.
Jonge makers kunnen gebruik maken van de Open Werkplaats, waar ze zelfstandig aan de slag kunnen met verschillende gereedschappen en materialen. Kinderen onder de 8 jaar kunnen alleen aan de slag met begeleiding!
Kosten: € 2,00 of betaal met je U-pas.

Lijkt het je wel wat om mee te bouwen aan een nieuwe speelplaats op het terrein, of heb je altijd al met een echte typemachine willen werken? Aanmelden voor het Kunstlabaratorium XXL kan via de website van Professor Loep. Hier vind je ook extra informatie over alle zomeractiviteiten. 

Professor Loep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *