Bijzondere nijntje projectie weer te zien in Utrecht

Net als vorig jaar kan je weer genieten van de projectie ‘hier woont nijntje’. Fiets of loop dus gauw eens aan het einde van de middag of begin van de avond langs het nijntje museum in Utrecht.

Wanneer te zien
Van 29 oktober tot en met 28 januari kan je de prachtige projectie dagelijks bewonderen van 17.15 tot 23.00 uur. Deze gratis voorstelling duurt 13 minuten en wordt doorlopend getoond.

nijntje animatie mr beam nijntje museum utrecht filmpje op de gevel wintermaanden wanneer te zien

In de animatie beleven nijntje en haar vriendjes winterse avonturen. De animatie is locatiegebonden: in de voorstelling wordt gebruikgemaakt van elementen in de karakteristieke gevel. De vallende sneeuw hoopt zich op in het raamkozijn, een vogeltje schuilt voor de regen onder de uitstekende daklijst, de vlieger van boris beer komt vast te zitten in het raamkozijn.

nijntje animatie mr beam nijntje museum utrecht filmpje op de gevel wintermaanden wanneer te zien

En stiekem is de animatie ook erg leuk voor volwassen en oudere kinderen zijn vast erg nieuwsgierig hoe die beelden nou op de gevel komen! Kortom een leuke stop of bestemming tijdens een fiets- of wandeltochtje. En kleed je warm aan, grote kans dat je er geen genoeg van krijgt!

www.nijntjemuseum.nl, Agnietenstraat 2, Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *