Bier en Appelsap Festival zoekt vrijwilligers!

Voor het Bier en Appelsap Festival op Hemelvaartsdag zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb je zin in een gezellige dag op een festival vol theater, muziek, kunst, cultuur en sportieve activiteiten? Lees dan gauw verder!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders en kids en geeft tips om met je kids op pad te gaan. Vorig jaar organiseerden we voor het eerst een festival. Het was een groot succes voor jong en oud en daarom doen we het dit jaar gewoon nog een keer!

Bier en Appelsap Festival buiten in de kuil lage vuursche

In de Botanische Tuinen in Utrecht zetten we in 6 thema’s: circus, wetenschap, sport & spel, creatief, natuur en muziek/theater een programma voor ouders en kinderen van 0 t/m 12 jaar neer. Voor het festival zoeken we vrijwilligers die ons hierbij willen helpen. Dat mag voorafgaand aan het festival, tijdens de opbouw, op de dag zelf of erna wanneer het terrein weer leeggemaakt wordt.

Waar hebben we hulp bij nodig:

  • Promotie
  • Opbouw
  • Bar
  • Toegangscontrole
  • Helpen bij de activiteiten
  • Informatievoorziening
  • Afbouw

De Botanische Tuinen zijn goed bereikbaar met de auto, op de fiets vanuit Utrecht, maar ook vanuit Zeist, de Bilt of Bunnik. Ook de bus stopt vlakbij.

Wil je komen helpen? Vul dan dit formulier in. Je kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent en waar je voorkeur naar uitgaat. Heb je eerst nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar crew@bierenappelsapfestival.nl.

Kom je zelf gewoon als bezoekers? Misschien is het leuk voor oudere kids, neefjes of nichtjes die al studeren of heeft je buurvrouw zin om te helpen? Geef het even aan ze door. Alle hulp is welkom! 😉

Bier en Appelsap Festival buiten in de kuil Lage Vuursche festival voor ouders en kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *