Bier en Appelsap Festival 2018 in de Botanische Tuinen

Hoe tof is het om te kunnen bekendmaken dat er ook dit jaar weer een Bier en Appelsap Festival komt!! Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, kunnen jong en oud gaan genieten van heel veel leuke activiteiten in de Botanische Tuinen in Utrecht. Kaartjes kun je nu kopen! en op is op!
bier en appelsap festival 2018 hemelvaartsdag

6 themagebieden
Het Bier en Appelsap Festival biedt een uitgebreide programmering voor jong en oud. Voor ouders en hun kids van ongeveer 1 t/m 12 jaar zijn er toffe dingen te doen. Uiteraard zorgen we voor echte Bier en Appelsap activiteiten, die zowel voor ouders, als kids leuk zijn. Het programma is verdeeld in 6 themagebieden: muziek/theater, circus, sport & spel, creatief, wetenschap en natuur. En natuurlijk zorgen we voor foodtrucks met lekkere gerechtjes en genoeg barren voor een drankje!

Wat je zoal kunt doen
Ga bijvoorbeeld samen met Utrecht Natuurlijk met een schepnet op zoek naar kleine waterdiertjes in de sloot. Of waan je even een circusartiest met Circus Snor, doe mee met een theaterworkshop van De Vrijstaat, leer meer over wetenschap door het doen van proefjes of bezoek een hoorcollege, dans mee in de Silent Disco, zing en maak muziek met de Muziekfabriek, doe de speurtocht in de Botanische Tuinen of knutsel er op los met Professor Loep. Dit zijn slechts enkele van de tientallen activiteiten die er plaats gaan vinden. Daarnaast kun je natuurlijk lekker wat eten, een broodje bakken of een biertje drinken rond het kampvuur!

Bier en Appelsap Festival buiten in de kuil Lage Vuursche festival voor ouders en kinderen

Bier en Appelsap Festival buiten in de kuil Lage Vuursche festival voor ouders en kinderen

Nieuwe locatie en kaartverkoop van tevoren
Het allereerste Bier en Appelsap Festival vorig jaar bij Buiten in de Kuil in Lage Vuursche was supergezellig en smaakte naar meer. Deze keer hebben we wel voor een locatie gekozen die beter bereikbaar is met het OV, waar genoeg parkeergelegenheid is in de naastgelegen P & R en natuurlijk kun je vanuit Utrecht, maar ook de omliggende gemeenten de fiets pakken!

Daarnaast gaan we dit jaar de kaartverkoop van tevoren starten, zodat we weten hoeveel mensen er zullen komen en we daar ook de programmering en voorzieningen op in kunnen richten. Met je kaartje kun je vervolgens op het terrein alle activiteiten gratis bezoeken en aan de workshops meedoen. Kaartjes kun je kopen via de festivalwebsite en op is op!

Bier en Appelsap Festival Hemelvaartsdag

Nog even alle praktische zaken op een rijtje:
Datum: Donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag)
Tijden: 11.00 uur tot 20.00 uur
Locatie: Botanische Tuinen, ingang festivalterrein aan de Harvardlaan, Utrecht
Kosten: Vanaf 3 jaar kost een kaartje 14,- (dit is incl. 1,50 servicekosten). Een familieticket voor 4 personen kost 50,-. Kinderen van 0 /m 2 jaar zijn gratis. Voor hen moet wel een kaartje gereserveerd worden.
Website en kaartverkoop: www.bierenappelsapfestival.nl

Kaartjes kun je dus nu al kopen via de speciale festivalwebsite. Je kunt ons helpen door het Facebookevent te volgen en natuurlijk al je vrienden en familie mee te vragen naar het festival! We zien je graag op Hemelvaartsdag in de Botanische Tuinen!

Bier en Appelsap Festival Utrecht 2018 ouders en kids Hemelvaartsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *