Bier en Appelsap Festival 2018

Let op: we werken dit jaar met kaartverkoop voorafgaand aan het festival, dus koop alvast je kaartjes via de website. Op is op!

Ook in 2018 komt er weer een Bier en Appelsap Festival! Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, kunnen jong en oud gaan genieten van heel veel leuke activiteiten in de Botanische Tuinen in Utrecht. Alle updates en nieuwtjes kun je vinden op de speciale festivalwebsite: www.bierenappelsapfestival.nl.

bier en appelsap festival 2018 hemelvaartsdag

6 themagebieden
Het Bier en Appelsap Festival biedt een uitgebreide programmering voor jong en oud. Voor ouders en hun kids van ongeveer 1 t/m 12 jaar zijn er toffe dingen te doen. Uiteraard zorgen we voor echte Bier en Appelsap activiteiten, die zowel voor ouders, als kids leuk zijn. Het programma is verdeeld in 6 themagebieden: muziek/theater, circus, sport & spel, creatief, wetenschap en natuur. En natuurlijk zorgen we voor foodtrucks met lekkere gerechtjes en genoeg barren voor een drankje!

Wat je zoal kunt doen
Ga bijv. samen met Utrecht Natuurlijk met een schepnet op zoek naar kleine waterdiertjes in de sloot. Of waan je even een circusartiest met Circus Snor, doe mee met een theaterworkshop van De Vrijstaat, leer meer over wetenschap door het doen van proefjes of bezoek een hoorcollege, dans mee in de Silent Disco, zing en maak muziek met de Muziekfabriek, doe de speurtocht in de Botanische Tuinen of knutsel er op los met Professor Loep. Dit zijn slechts enkele van de tientallen activiteiten die er plaats gaan vinden. Daarnaast kun je natuurlijk lekker wat eten, een broodje bakken of een biertje drinken rond het kampvuur!

Nieuwe locatie en kaartverkoop van tevoren
Het allereerste Bier en Appelsap Festival vorig jaar bij Buiten in de Kuil in Lage Vuursche was supergezellig en smaakte naar meer. Deze keer hebben we wel voor een locatie gekozen die beter bereikbaar is met het OV, waar genoeg parkeergelegenheid is in de naastgelegen P & R en natuurlijk kun je vanuit Utrecht, maar ook de omliggende gemeenten de fiets pakken! Daarnaast gaan we dit jaar de kaartverkoop van tevoren starten, zodat we weten hoeveel mensen er zullen komen en we daar ook de programmering en voorzieningen op in kunnen richten. Met je kaartje kun je vervolgens op het terrein alle activiteiten gratis bezoeken en aan de workshops meedoen.

Nog even alle praktische zaken op een rijtje:
Datum: Donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag)
Tijden: 11.00 uur tot 20.00 uur
Locatie: Botanische Tuinen, ingang festivalterrein ligt aan de Harvardlaan, Utrecht
Kosten: Vanaf 3 jaar kost een kaartje 14,- (dit is incl. 1,50 servicekosten). Een familieticket voor 4 personen kost 50,-. Kinderen van 0 /m 2 jaar zijn gratis. Voor hen moet wel een kaartje gereserveerd worden.
Website en kaartverkoop: www.bierenappelsapfestival.nl

Voor pers:
Wil je aandacht geven aan het Bier en Appelsap Festival? Onderstaand vind je het 1e persbericht en een digitale flyer:

Persbericht 1e aankondiging Bier en Appelsap Festival 2018
PDF Festival poster Bier en Appelsap Festival 2018

bier en appelsap festival hemelvaartsdag 2018 botanische tuinen