Bezoek de Glutenvrije vakantiemarkt bij Hoeve Ravenstein

De zomervakantie komt in zicht. Wil jij jezelf of een gezinslid deze vakantie trakteren op glutenvrij lekkers? Of wil je lekkere glutenvrije producten meenemen naar jouw vakantiebestemming ? Ga dan naar de Glutenvrije vakantiemarkt op zondag 1 juli a.s.

Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein is centraal gelegen in het midden en makkelijk te bereiken. Iedere eerste zondag van de maand organiseert het bedrijf een glutenvrije markt op zondag. Op deze markt kan er volop geproefd worden van glutenvrije producten. Maar ook aan andere voedselallergieën of diëten wordt aandacht gegeven (zoals melk-, suiker-, lactose-, notenvrij en vegan)!

De boerderijwinkel van hoeve ravenstein in baarn

Het glutenvrije terras
Je vindt er de glutenvrije Bakfiets van ‘Bakfietsje-W’ en het vertrouwde lunchaanbod van Hoeve Ravenstein.
Speciaal voor de kinderen worden er o.a. warme wafels met bosbessen geserveerd (gluten- en suikervrij). Ook het handgemaakte snoepgoed (gluten-, lactose-, melkvrij en vegan), de carrot cake en choco cake (glutenvrij) zijn altijd zeer in trek bij de kinderen. Voor de volwassenen valt er ook genoeg te proeven op glutenvrij gebied. Onder andere van dagvers gebak, heerlijke koffie, verse sappen en lunchgerechten. Heb je geen allergie? Ook dan ben je van harte welkom op het terras. Het reguliere horecapunt is ook open.

Hoeve ravenstein baarn terras kindvriendelijk

Glutenvrije markt
Op het erf van de Hoeve vind je een gezellige markt waar je kunt proeven van glutenvrij- lactosevrij- melkvrijproducten en meer! Aanwezig zijn Saluti da Italia met ambachtelijke Italiaanse koekjes, TANTE TOOS Suikerloos met snoep zonder troep, Bakkerij Puur met koeken, taarten, tartelettes en brioches (gluten,- melkvrij), Provamel geeft een demo hoe je lekkere ontbijt en lunch gerecht maakt, Together-SUCCES ondersteunende Aloë Vera producten, Lactosevrijwinkelen.nl; lactosevrijwinkelen zonder etiketten te lezen, Dolce Cilento laat proeven van hun Italiaanse (creme) likeuren,
Compleet Glutenvrij met gluten- en lactosevrij producten en meer uitleg vanuit de Nederlandse Coeliakie Vereniging over glutenvrije kinderkampen!

Markt bij Hoeve Ravenstein

Boodschappen doen in de Boerderijwinkel
In de voormalige koeienstal van Hoeve Ravenstein vind je nu een moderne Boerderijwinkel. Je kunt hier terecht voor al je benodigde boodschappen. De winkel biedt meer dan 1000 verschillende glutenvrije producten aan. Ook voor andere diëten/voedselallergieën is er veel lekkers verkrijgbaar. Heb je vragen dan kun je die gerust stellen aan één van de medewerkers. Er geldt een aantrekkelijke kortingsactie op zondag 1 juli a.s. van maar liefst 20% korting op diverse producten.

Workshops
Deze dag kan je ook zelf ook glutenvrij aan de slag! Er worden twee workshops geven: ‘Raw Sweets’ van Tante Toos Suikerloos en de workshop ‘Kruiden’ van praktijk Gezondheid Natuurlijk. Beide workshops zijn leuk om als ouder en kind samen te ondernemen! Geef je hiervoor van tevoren even op.

Bloemen plukken bij Hoeve Ravenstein

Kinderactiviteiten
Voor de kinderen is er op het erf ook genoeg te beleven, er zijn veel activiteiten te doen. In de pluktuin kunnen zij een boeket bloemen plukken. Ook is het ouderwetse spinnenwiel aanwezig. Hier kunnen de kinderen gratis leren om van een schapenvacht wol te spinnen.
En in de hooitas kan tegen een kleine betaling een knutselwerk gemaakt worden. Natuurlijk kunnen de dierenweides bezocht worden en kunnen ze de gratis Boerderijspeurtocht doen!

Lathyrusfestival
Ter ere van de bloem organiseert de familie Tupker ook dit jaar weer het ‘Lathyrus Festival‘ op de boerderij. Het festival vind plaats vanaf donderdag 5 juli tot en met zaterdag 7 juli. Kinderen kunnen de gratis lathyrus-speurroute volgen en natuurlijk is de bloemenpluktuin open!

www.hoeveravenstein.nl, Ravensteinselaan 3, Baarn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *