Activiteiten bij Park 6 Family in TivoliVredenburg

Toch naar het park op een druilerige of koude zondagmiddag? Dat kan! Park 6, het feestelijke indoorpark in TivoliVredenburg, is in de komende maanden 3 zondagen geopend speciaal voor families.

Wat is er te doen
Voor alle leeftijden, soorten en maten is er wat te doen op Park 6 Family. In de relaxte setting van Park 6 staan spellen die je met het hele gezin kan doen, zoals mega-jenga en mega-twister. De kids kunnen knutselen, kleuren of dansen, terwijl je met andere ouders en vrienden ontspannen een drankje haalt (of je doet lekker mee, want dat mag ook!) Voor de grote broertjes en zusjes die nu echt te oud zijn om met pa en ma mee te doen zijn er spannende arcadegames.

Elke editie is er weer een nieuwe activiteit voor kinderen. Eerder hebben ouders en kinderen gegriezeld met enge maskers en schmink met halloween, of kon je in de winter je eigen cupcakes en chocolademelk versieren na een ritje op de sokkenschaatsbaan.

Park 6 Family TivoliVredenburg
foto door Anna van Kooij
Park 6 Family TivoliVredenburg
foto door Anna van Kooij

Wanneer
Ook dit voorjaar is er weer een heleboel te beleven. Op 3 februari is er een heuse silent-disco, speciaal voor kids. De laatste zondag van de voorjaarsvakantie, 3 maart, is helemaal in carnavals-sferen: Wie maakt de leukste foto in de photoboot? 7 april is de laatste zondag van de nationale kindermuziekweek, en dat wordt gevierd!

Geniet met het hele gezin van de zondagmiddag. Park 6 Family is open vanaf 14.00 uur, geschikt voor alle leeftijden en gratis toegankelijk.

Meer informatie over Park 6 Family vind je op de website van TivoliVredenburg.

Park 6 Family TivoliVredenburg
foto door Anna van Kooij
Park 6 Family TivoliVredenburg
foto door Anna van Kooij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *