10 x Valentijnsdag in en om Utrecht

Wil je op Valentijnsdag samen een gezellig avondje uit? Dan hebben wij wat leuke tips voor jullie op een rijtje gezet. Voor alle uitjes en restaurants geldt uiteraard dat je voor zo’n speciale dag wel even van tevoren moet reserveren. Veel plezier!

Valentijn Candlelight Diner bij Zuiver
Restaurant Zuiver viert dit jaar Valentijnsdag op vrijdag 15 februari. De dag om je geliefde extra liefde en aandacht te geven! De lampen gaan uit en de kaarsen gaan aan, zo wordt het restaurant omgetoverd om tot een prachtige romantische plek om samen te genieten van een heerlijk diner.
Meer info: website Zuiver

Valentijnsdag restaurant zuiver utrecht

Samen naar de film: Verliefd op Cuba
Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.
Meer info: website Kinepolis

Bijzondere voorstelling over twee verlangende zielen
‘Langs’ schetst het beeld van twee eenzame zielen die verlangen een ander te ontmoeten. Hortend, stotend, voorzichtig proberen ze hun zelf opgeworpen schild af te werpen. Maar dan blijkt, dat als je bij elkaar weet te komen, je nog steeds langs elkaar heen kunt leven.
De voorstelling is een acrobatisch portret van een relatie waarin de strijd tussen trouw blijven aan jezelf en het verlangen naar overgave theatraal op de spits wordt gedreven.
Meer info: website Podium Hoge Woerd

Tall-Tale-Accrobatics metLangs

Pop-O-Matic ♡ Valentijnsdag
Ook op Valentijnsdag gooien ze weer een molotov-cocktail van tijden en stijlen op de dansvloer. Alleen dit keer zal alle disco, pop, indie, hip hop en zelfs drum ’n bass een roze randje hebben. Pop-O-Matic gaat Valentijn. All My Friends Are Falling In Love van The Vaccines na de soundtrack van Friends. Alle sterren van Kendrick versus alle exen van Ariana Grande. DJ St. Paul & VJ Switchdoctor zijn klaar voor The Greatest Pop-O-Matic Of All. De entree is gratis.
Meer info: website TivoliVredenburg

Liefde hangt in de lucht bij Vroeg
Verras je geliefde op Valentijnsdag met een heerlijk en romantisch Vroeg diner voor twee! Op 14 februari serveren zij een smakelijk drie, vier of vijfgangenmenu. Vanzelfsprekend worden alle authentieke gerechten huisgemaakt. Wees zeker van een plekje en reserveer nu alvast.
Meer info: website Vroeg

Romantiek op de Domtoren
Op Valentijnsdag vindt de meest romantische rondleiding van het jaar weer plaats. Ga met je grote, nieuwe of misschien wel toekomstige liefde naar de Domtoren en geniet van romantiek op grote hoogte! Hoor de mooiste verhalen en geniet van het spectaculaire uitzicht op de feeëriek verlichte straten en grachten. De rondleiding wordt afgesloten met een glaasje bubbels in de sfeervol verlichte Michaëlskapel onder begeleiding van live muziek, verzorgd door de Dirtroadmusicband.
Meer info: website Domtoren

domtoren utrecht valentijnsdag

De Big Band Utrecht bij Museum Speelklok
Een dagje na Valentijnsdag geeft De Big Band Utrecht op 15 februari een spectaculair optreden in Museum Speelklok. Speciaal voor het museum speelt de band verschillende muziekstukken geïnspireerd op de tentoonstelling Robots love Music. Zo brengen zij onder andere muziek uit de filmserie Star Wars en de Pixar film The Incredibles ten gehore. Laat je meevoeren door de muziek en waan je helemaal in robotsferen.
Meer info: website Museum Speelklok

Vier de Liefde bij Belle!
Wie ga jij dit jaar een onvergetelijke Valentijn bezorgen? Ga samen met je geliefde gezellig onbeperkt genieten van de lekkere gerechtjes bij Bistro Belle! Love is in the air! Liever je geliefde trakteren op een heerlijke lunch? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig een tafel op deze speciale dag.
Meer info: website Belle

Belle van Zuilen Bistro Belle restaurant

Love lone is not enough
Als de eerste verliefdheid over is, begint het echte werk. Want ja, jullie houden van elkaar en willen natuurlijk het beste uit jullie relatie halen. Maar soms is het niet makkelijk en versta je elkaar gewoon niet goed. In deze theatrale lezing zet relatietherapeut Jeroen Stek samen met acteur Ton Kemp de werking van relaties uiteen. Met humor en passie en dankzij jarenlange praktijkervaring maakt hij iedere relatie toekomstproof. En dat op Valentijnsdag! Love alone is not enough is spannend, hilarisch en soms confronterend.
Meer info: website theater de KOM

Een Boule liefde
Donderdag 14 februari is de dag van de liefde. En hoe kun je dat het beste vieren? Inderdaad, met een potje jeu-de-boules bij JEU de boules bar! Welk liefdeskoppel dagen jullie uit voor een potjes boules, beers & bites? Wie weet mogen zij ‘Fanny’ kussen! Reserveer jullie baan via de website en tot de 14e van februari.
Meer info: Facebookevent JUE de boules bar

Een boule liefde bij de jeu de boule bar in utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *